Olivija Palermo (Olivia Palermo) je američka glumica i model, iako je poznatija po svom modnom stilu i višem društvenom položaju. Slavu je stekla u rijaliti emisiji “The City”, a održala je pojavljujući se na različitim modnim događajima, kao i naslovnicama modnih magazina. Olivija, zajedno sa još dva pisca, vodi blog o svojim putovanjima, odeći i modnim dodacima. Upravo zbog tog bloga, njen stil je došao u žižu javnosti kao neko na koga se ugledaju mlade devojke. Nju nije strah da spoji nespojivo, da nosi različite materijale i dezene. Na važnim događajima uvek je obučena za pohvalu, snalazi se u svim modnim pravcima i voli da eksperimentiše sa odećom.

Nije je strah da eksperimentiše sa dezenima

Oliviju možemo da vidimo obučenu od glave do pete u jednu boju ili dezen, i da to izgleda sasvim dobro. Isto tako, nekad obuče različite dezene, što se drugi ne bi usudili i izgleda još bolje. Trik je u tome da sve samo izgleda kao da se ne uklapa.

144 Zašto volimo Oliviju Palermo?

Od nespojivog napravite samo vašu kombinaciju

Drži se jednostavnosti

Olivijn zaštitni znak je njena sjajna kosa, koju nekad stilizuje u punđe ili je ukovrdža. Baš zbog lepote kose, ona je postala Olivijin veliki plus u svakom trenutku.

Jedan odevni predmet – više kombinacija

Nismo sigurni da li i Olivija nekad muku muči sa nedostatkom odeće u garderoberu, ali je volimo zbog toga što ono što ima nosi u više prilika. Ukoliko se dobro kombinuju, od male količine odeće možete da napravite veoma dobar stil.

235 Zašto volimo Oliviju Palermo?

Kombinovanje je majka dobrog stila

Može da iznese i glamuroznu haljinu…

Na važnijim događajima, Olivija je uvek na vrhu zadatka. Obučena u dugačke haljine, ne previše otkrivene, ali zanimljive dezenom ili ukrasima, uvek privlači pažnju. Njen stil je dokaz da više ne mora uvek biti loše.

…i slojevito oblačenje

Kako odoleti hladnijim danima kada imate smisao za modu poput Olivije? Bilo da nosi običnu vojničku jaknu na džemper ili krzneni prsluk ispod kaputa, i dalje izgleda kao da je sišla sa strana modnog časopisa.

329 Zašto volimo Oliviju Palermo?

Hladnoća može biti moderna

Devojka zna kako da koristi modne dodatke

Modni dodaci mogu da pomognu i odmognu odeći koju nosite. Od nje možete da naučite kako da koristite te sitnice vama u korist, da se svi okreću baš za vama.

425 Zašto volimo Oliviju Palermo?

Jednostavne kombinacije ožive pomoću modnih dodataka

Izvori fotografija: posh24.com, fashionisingpictures.com, 303magazine.com


Agneza Janović – komplikovana i tvrdoglava, beznadežno zaljubljena u fiktivne likove. Za sve životne boljke prepisuje ogromnu šolju kafe i čokoladu. Dobra knjiga, dobar film i odlična serija su sitnice koje joj život znače.

Comments