“Orgazam je nešto između granate i zalaska sunca.” Orgazmi su nekada sjajni, a nekada razočaravajući. Žene ga na žalost ili možda na sreću ponekad i odglume. Pitali smo muškarce zašto žene glume orgazam i evo njihovih odgovora.

Pa, koliko ja kapiram, zato što dečaci često ne znaju šta i kako treba da rade da bi ih zadovoljili, a devojčice neće da im povrede ponos i sujetu (jer nema muškarca koji će za sebe reći da nije dobar u krevetu). Tako da je bolje leći na leđa, malo vrisnuti, malo dahtati, pretvarati se da je kroz tebe prošao brzi voz, i to onaj skupi, japanski Maglev i završiti sa svim time, nego da razočaraš dečaka i posle trpiš njegovo kukanje danima, nedeljama i mesecima. Ako je već sve ostalo u redu sa njim, žena će se već snaći za dobar seks sa strane. (Milan, 25 godina)

Nisam to još doživeo. Pretpostavljam da je zato što se stide? Ili su u fazonu, daj samo da prođe? U svakom slučaju, stužim se svaki put kada to čujem. (Milenko, 37 godina)

Jer žele da pokažu partneru da dobro to radi, iako nije tako, jer ipak, bolje i bilo kakav seks nego nikakav. (Nemanja, 21 godina)

Verovatno da bi zadržale muškarca i da ne bi srušile njegov ego. (Nemanja, 25 godina)

Zbog muškarčevog ega valjda, mada to zaista ne može da se odglumi, osim kad je muškarac tuta-muta. (Predrag, 23 godine)

Neke se plaše da će ako ne dožive orgazam i to kažu svom partneru biti okarakterisane kao frigidne. Druge, uplašene da priznanje može loše uticati na njihovu vezu, pre će ćutati i podilaziti sujeti svog mužjaka nego što će se požaliti na problem. One će radije odraditi svoju “oh-ah-o moj Bože” ariju nego što će muškarcu sledećih sedam dana objašnjavati šta je bilo loše. Treće će tako probati da, raspale svog mužjaka i time najzad dobiju pravu stvar. Četvrte će to uraditi tek da bi, glasnim zvucima, napakostile komšiluku. (Željko, 35 godina)

To ne znaju ni one same. (Rade, 28 godina)

Zato što je verovatno previše umorna i jedva čeka da se sam čin završi ili je nesigurna, pa da se osigura vrištanjem za svaki slučaj. (Sofronije, 25 godina)

Ima više razloga. Da bi udovoljile muškarcu, da skrate seks, ma žene su čudo. (Aca, 29 godina)

Zato što neće da odbiju muškarca i jednostavno da bi ih “skinuli sa dnevnog reda”. Ja verujem da ta gluma veoma kratko traje, jer čim dođe do glume, dođe i do The End-a. (Stevan, 23 godine)

Ili muškarac ne može da ih zadovolji, pa glume jer im je glupo ili su frigidne, trećeg nema. (Srđan, 21 godina)


Marina Milošević je vaspitačica. Devojka koja je duboko u sebi još uvek dete. Ima tri alter-ega. Voli da je kreativna (crta, slika, šije, šminka). Voli svoju ludu mačku, ovisnik je o slatkišima. Obožava tetovaže. Vodi svoj blog “Čovek bez mašte je čovek bez krila”. Ne voli da se smeje… to obožava!

Comments