Predstavljamo vam nekoliko predloga kako da svoj hrskavi obrok učinite još potpunijim i lepšim: uz malo kreativnosti i obilje dobre zabave, stvorićete svoje lično remek delo, jedinstveni doživljaj za sva čula.

Hrskavu ovsenu pločicu položite preko miksa sitno sekcanih salata (zelena, latuga, iceberg), prethodno začinjenih morskom soli i maslinovim uljem. Poneka kap balsamiko sirćeta upotpuniće ukus, a i vizuelno obogatiti tanjir. Pingvina možete napraviti od samo jedne crne masline, iz koje ćete pažljivo izvaditi košticu i potom je napuniti sirom. Kolutići šargarepe poslužiće za postolje i nos. Ovo može biti dobar način kako da mališane do kojih vam je stalo privolite zdravijoj ishrani.

Basket 1 Zdrav obrok koji prija svim čulima

Za one koji vole jače ukuse i sadržajnije zalogaje, tu su soja štapići. Izvanredno dugački i uvijeni oko svoje ose, daju pregršt mogućnosti za kombinovanje. Mi predlažemo da ih umočite u obrani sir, a potom oko njih obavijete tanko sečenu šnitu vašeg omiljenog suhomesnatog proizvoda. Ovako ukrašene soja stapiće mozete uspraviti u čaši, ili jednostavno položiti na tanjir u vidu buketa.

Basket 2 Zdrav obrok koji prija svim čulima

Integralni mix može biti odlična podloga za ukusne bruskete. Naš predlog je obrani sir i crna maslina. Nemojte se plašiti da poslužite grožđe u ovoj kombinaciji. Njegov slatko-kiseli ukus osvežiće vas i upotpuniti doživljaj.

Basket 3 Zdrav obrok koji prija svim čulima

Isprobajte sve i ne ostavljajte ništa za posle jer uskoro iz Basketa stižu novi ukusi!

Comments