Ali zašto da se uopšte odričete ukusa koji volite? Pa zbog zdravlja. Jer, ako vam seks koji volite narušava zdravlje (emotivnu stabilnost, samopoštovanje i samopouzdanje) onda je povezan sa toksičnim emocijama prema muškarcima koji od vas čine osobu sa dijagnozom nekog oblika zavisnosti.

Teror hemije nije neophodan uslov za seksualno uživanje. Ah, znate vi dobro o čemu govorim. Ne moramo biti ludo zaljubljene u nekog ko nas izluđuje. Ne moramo zavisiti od uzbuđenja koje nas slabi, zbunjuje i čini da se osećamo bespomoćno.

Stereotipi o ženstvenosti svakako nam neće dozvoliti da se baš lako otmemo i sa masne seksualnosti, pune hormona i kojekakvih zapušača krvnih sudova i energetskih tokova, pređemo na zdravu seksualnost, koja menja naš erotski metabolizam i ne podleže diktatu ukusa.

zdrav seks 630x1024 Zdrav seks – bez začina hemije

Svakako ste nekad toliko ludele od muškaraca koji vas privlače i sa kojima imate seks koji vas zadovoljava, da ste se pitale da li je moguće da sve ostalo trpite samo zbog seksa. I dolazile ste do poražavajućeg zaključka da ne samo da je moguće, nego je sasvim izvesno. I onda ste ogorčeno razmišljale kako biste volele da ste lezbejke, jer bi vam sigurno bilo lakše sa ženama.

Comments