Zepter hotel je prvi aparthotel visoke kategorije u Beogradu jedinstven po novom zdravom konceptu hotelijerstva. Predstavlja oazu mira, luksuza i komfora. Pravi je izbor za poslovne ljude i turiste koji planiraju duže da borave u Beogradu i uživaju u jedinstvenom Zepter načinu života i to u samom srcu grada, na adresi Terazije 10.

Zepter hotel ima 32 smeštajne jedinice (ukupno 37 spavaćih soba), od čega su 25 apartmani sa potpuno opremljenim kuhinjama, pet deluxe soba i dva studija. Sve smeštajne jedinice su u potpunosti opremljene Zepter proizvodima za zdrav i dug život; Bioptron aparatom za svetlosnu terapiju, aparatom za prečišćavanje vazduha – Therapy Air Ion, aparatom za prečišćavanje vode – Edel Wasser, Ze-presso aparatom za kafu, Mixy – multifunkcionalnim mikserom, Vacsy – sistemom za dugotrajno i pravilno čuvanje hrane, posudama, porcelanom, escajgom, setom noževa, čašama, vazamafenom i Zepter kozmetikom. Sve smeštajne jedinice imaju klimu, video interfon, telefon, sef, kablovsku televiziju, WiFi, smart televizore, protivpožarnu zaštitu i mogućnost korišćenja protivprovalnog sistema koji reaguje na pokret.

12 Zdrav život u centru Beograda 13 Zdrav život u centru Beograda 18 Zdrav život u centru Beograda

Smeštajni kapacitet hotela je do 86 gostiju. SmartLife restoran, sa Snack barom u kome se služi doručak na bazi švedskog stola, nudi bogatu ponudu internacionalne, mediteranske i domaće kuhinje. Na zahtev gosta, šef kuhinje će pripremiti željeni obrok u samom apartmanu, otkrivajući tajne umetnosti pripreme zdravog obroka na Zepter način. Ze-presso Aperitive bar je otvoren 24 sata tako da gost u bilo koje vreme, može da uživa u bogatom izboru omiljenih pića ili obraduje svoja čula aromom Ze-presso kafe – najboljeg italijanskog espresa u centru Beograda.

5 Zdrav život u centru Beograda 6 Zdrav život u centru Beograda 7 Zdrav život u centru Beograda

Zepter Conference hall je multifunkcionalna sala za bankete, prijeme, obuke, seminare, team building, proslave, opremljena najnovijom audio i video tehnikom koja obezbeđuje gostu i njegovim poslovnim partnerima idealne uslove za održavanje bilo kog poslovnog događaja. Otvorena terasa Joy-Me, kapaciteta do 80 osoba sa pogledom na City Garden, idealna je za intimne prijeme i događaje na otvorenom. Na sedmom spratu nalazi se SmartLife Fitness Centar, za održavanje telesne forme i duševnog mira, opremljen najnovijim Techno-gym spravama, centrom za masažu, slanom sobom sa saunom i centrom za Bioptron svetlosnu terapiju.

11 Zdrav život u centru Beograda 21 Zdrav život u centru Beograda

Na sedmom spratu nalazi se i terasa Horizont (više od 100 m2) pogodna za različite vrste događaja i u potpunosti prilagodljiva željama i potrebama gostiju. Na njoj je moguće organizovati velike proslave, intimna druženja, ali i organizovati vežbanje i relaksaciju na otvorenom i sve to uz veličanstveni pogled na prestonicu.

26 Zdrav život u centru Beograda

Garden Block je izdvojeni smeštajni blok koji čini pet apartmana. Specifičnost ovih apartmana je da su pet friendly, gostima je omogućeno da borave zajedno sa kućnim ljubimcima.

8 Zdrav život u centru Beograda

U Hotelu se udiše isključivo prečišćen vazduh, pije prečišćena voda i koriste isključivo sveže namirnice. Sva jela se pripremaju bez dodavanja ulja, a svako jelo ima specifičan način pripreme kojim se eleminišu svi toksini i čuva bogatstvo vitamina, ukusa i nutritivna vrednost.

Zepter Hotel je prisutan i aktivan na društvenim mrežama, a o svim novostima vezanim za hotel možete se informisati na zvaničnom sajtu.

Telefon +381 11 306 3 800

Email office@hotelzepter.rs

Posetite i njihovu Facebook stranicu. 

Comments