4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Zašto na Instagramu svi govore o ovom beauty proizvodu?!

zekalav11 Zeka Lav: O hrkanju i posteljini

Nisam Hitch, ali znam ponešto o muško-ženskim odnosima

“Sve priče koje ću pričati u ovoj rubrici kao odgovore na vaša pitanja isključivo su moje lično mišljenje. To nije ni ispravno ni neispravno, nego napisano razmišljanje samo na osnovu svog životnog iskustva i (ne)iskustva u muško-ženskim odnosima. Uvek se konsultujte i sa nekim drugim pa izvucite pouku… A opet, meni je lakše da vam dam svoje mišljenje, jer vas ne poznajem, samim tim mogu da budem objektivan u okvirima onoga što ste mi rekli.”

Šta raditi u slučaju kad vam draga pojede posledenje parče torte iz frižidera, jes’ da nema smisla ljutiti se, ali ipak…” (Miroslav,  35)

Zeka: Sunce je najbolji lek za sve. Lepo joj kažete, jednom, dvaput… Male stvari znaju da narastu u mnogo velike i ružne. I na kraju mogu mnogo ružno da kulminiraju. Zaustavi snežnu grudvu na početku, a ne kad te preraste! A i da ti ne bi žena postala grudva… Objasni joj da je i za njeno dobro. Zaključak: Razgovor!

Moj dragi vuče svu posteljinu na svoju stranu, kako u tri laka poteza da ga odviknem od te navike, a da ne koristim selotejp ili eksere”  (Jelena, 36)

Zeka: Imam super ideju. Uzmi mu sve i nek’ se smrzne. Šalim se, naravno da je najzgodnije da uzmete posebne posteljine. To zna da pomogne. Jeste da se malo izgubi draž zajedničkog spavanja, ali makar ste oboje na toplom. Na kraju krajeva, spojite posteljine na početku večeri dok zaspite, a onda se razdelite pa kud koji mili TOPLI moji!

0 84 Zeka Lav: O hrkanju i posteljini

I sve je dobro dok ne krene sa hrkanjem

Hrkanje ili ja, rekla sam mu, ali on ne prestaje da hrče… Sve sam pokušala, ali trese se kuća od njegovog hrkanja, ugrožava mi vezu, razmišljam da se iselim, Zeko pomozi” (Sonja, 29)

Zeka: Hrkanje pokazjue da nešto nije u redu. Iskreno, uopšte ne znam kako se moja mama navikla na mog tatu vanzemaljca (upravo takve zvuke pušta, vanzemaljske). Ima nešto i u navici, ali ima nešto i u doktoru. Sada postoje i neke farmaceutske “NO SNORE” varijante, ali mislim da je bitno da odete kod lekara. Hrčem i ja, ali koga to zanima.

Zeki pišite na email redakcija@wannabemagazine.com sa naznakom “Zeka Lav” i očekujte odgovor na svoj ljubavni “problem” u okviru rubrike “Zeka Lav” svakog petka.


Zeka Lav – Ivan Zeljković, radio i TV voditelj, pevač, zabavljač, emotivac. Imao je u životu više od dve devojke – samim tim mnoogo je iskusan u muško-ženskim odnosima. (Čak zna i jednog drugara koji je imao tri devojke, ali to nije bitno). Obožava film “Ljubavni detektiv”  (Hitch) – sa Vil Smitom u glavnoj ulozi i nekako, razmišljanja i učenja im se poklapaju… pa bi voleo da pomogne ljudima da budu PRE!srećni u svojim odnosima (da ne kaže) vezama. U Wannabe Magazineu motivisaće ljude da imaju zdrave emotivne veze a za motivaciju o zdravom životu, dijetama, treningu i zabavi posetite i blog Ivana Zeljkovića!

Editors choice