5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

zekalav11 Zeka Lav: O hrkanju i posteljini

Nisam Hitch, ali znam ponešto o muško-ženskim odnosima

“Sve priče koje ću pričati u ovoj rubrici kao odgovore na vaša pitanja isključivo su moje lično mišljenje. To nije ni ispravno ni neispravno, nego napisano razmišljanje samo na osnovu svog životnog iskustva i (ne)iskustva u muško-ženskim odnosima. Uvek se konsultujte i sa nekim drugim pa izvucite pouku… A opet, meni je lakše da vam dam svoje mišljenje, jer vas ne poznajem, samim tim mogu da budem objektivan u okvirima onoga što ste mi rekli.”

Šta raditi u slučaju kad vam draga pojede posledenje parče torte iz frižidera, jes’ da nema smisla ljutiti se, ali ipak…” (Miroslav,  35)

Zeka: Sunce je najbolji lek za sve. Lepo joj kažete, jednom, dvaput… Male stvari znaju da narastu u mnogo velike i ružne. I na kraju mogu mnogo ružno da kulminiraju. Zaustavi snežnu grudvu na početku, a ne kad te preraste! A i da ti ne bi žena postala grudva… Objasni joj da je i za njeno dobro. Zaključak: Razgovor!

Moj dragi vuče svu posteljinu na svoju stranu, kako u tri laka poteza da ga odviknem od te navike, a da ne koristim selotejp ili eksere”  (Jelena, 36)

Zeka: Imam super ideju. Uzmi mu sve i nek’ se smrzne. Šalim se, naravno da je najzgodnije da uzmete posebne posteljine. To zna da pomogne. Jeste da se malo izgubi draž zajedničkog spavanja, ali makar ste oboje na toplom. Na kraju krajeva, spojite posteljine na početku večeri dok zaspite, a onda se razdelite pa kud koji mili TOPLI moji!

0 84 Zeka Lav: O hrkanju i posteljini

I sve je dobro dok ne krene sa hrkanjem

Hrkanje ili ja, rekla sam mu, ali on ne prestaje da hrče… Sve sam pokušala, ali trese se kuća od njegovog hrkanja, ugrožava mi vezu, razmišljam da se iselim, Zeko pomozi” (Sonja, 29)

Zeka: Hrkanje pokazjue da nešto nije u redu. Iskreno, uopšte ne znam kako se moja mama navikla na mog tatu vanzemaljca (upravo takve zvuke pušta, vanzemaljske). Ima nešto i u navici, ali ima nešto i u doktoru. Sada postoje i neke farmaceutske “NO SNORE” varijante, ali mislim da je bitno da odete kod lekara. Hrčem i ja, ali koga to zanima.

Zeki pišite na email redakcija@wannabemagazine.com sa naznakom “Zeka Lav” i očekujte odgovor na svoj ljubavni “problem” u okviru rubrike “Zeka Lav” svakog petka.


Zeka Lav – Ivan Zeljković, radio i TV voditelj, pevač, zabavljač, emotivac. Imao je u životu više od dve devojke – samim tim mnoogo je iskusan u muško-ženskim odnosima. (Čak zna i jednog drugara koji je imao tri devojke, ali to nije bitno). Obožava film “Ljubavni detektiv”  (Hitch) – sa Vil Smitom u glavnoj ulozi i nekako, razmišljanja i učenja im se poklapaju… pa bi voleo da pomogne ljudima da budu PRE!srećni u svojim odnosima (da ne kaže) vezama. U Wannabe Magazineu motivisaće ljude da imaju zdrave emotivne veze a za motivaciju o zdravom životu, dijetama, treningu i zabavi posetite i blog Ivana Zeljkovića!

Editors choice