5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Zeka Lav: O hrkanju i posteljini

Zeka Lav: O hrkanju i posteljini

zekalav11 Zeka Lav: O hrkanju i posteljini

Nisam Hitch, ali znam ponešto o muško-ženskim odnosima

“Sve priče koje ću pričati u ovoj rubrici kao odgovore na vaša pitanja isključivo su moje lično mišljenje. To nije ni ispravno ni neispravno, nego napisano razmišljanje samo na osnovu svog životnog iskustva i (ne)iskustva u muško-ženskim odnosima. Uvek se konsultujte i sa nekim drugim pa izvucite pouku… A opet, meni je lakše da vam dam svoje mišljenje, jer vas ne poznajem, samim tim mogu da budem objektivan u okvirima onoga što ste mi rekli.”

Šta raditi u slučaju kad vam draga pojede posledenje parče torte iz frižidera, jes’ da nema smisla ljutiti se, ali ipak…” (Miroslav,  35)

Zeka: Sunce je najbolji lek za sve. Lepo joj kažete, jednom, dvaput… Male stvari znaju da narastu u mnogo velike i ružne. I na kraju mogu mnogo ružno da kulminiraju. Zaustavi snežnu grudvu na početku, a ne kad te preraste! A i da ti ne bi žena postala grudva… Objasni joj da je i za njeno dobro. Zaključak: Razgovor!

Moj dragi vuče svu posteljinu na svoju stranu, kako u tri laka poteza da ga odviknem od te navike, a da ne koristim selotejp ili eksere”  (Jelena, 36)

Zeka: Imam super ideju. Uzmi mu sve i nek’ se smrzne. Šalim se, naravno da je najzgodnije da uzmete posebne posteljine. To zna da pomogne. Jeste da se malo izgubi draž zajedničkog spavanja, ali makar ste oboje na toplom. Na kraju krajeva, spojite posteljine na početku večeri dok zaspite, a onda se razdelite pa kud koji mili TOPLI moji!

0 84 Zeka Lav: O hrkanju i posteljini

I sve je dobro dok ne krene sa hrkanjem

Hrkanje ili ja, rekla sam mu, ali on ne prestaje da hrče… Sve sam pokušala, ali trese se kuća od njegovog hrkanja, ugrožava mi vezu, razmišljam da se iselim, Zeko pomozi” (Sonja, 29)

Zeka: Hrkanje pokazjue da nešto nije u redu. Iskreno, uopšte ne znam kako se moja mama navikla na mog tatu vanzemaljca (upravo takve zvuke pušta, vanzemaljske). Ima nešto i u navici, ali ima nešto i u doktoru. Sada postoje i neke farmaceutske “NO SNORE” varijante, ali mislim da je bitno da odete kod lekara. Hrčem i ja, ali koga to zanima.

Zeki pišite na email redakcija@wannabemagazine.com sa naznakom “Zeka Lav” i očekujte odgovor na svoj ljubavni “problem” u okviru rubrike “Zeka Lav” svakog petka.


Zeka Lav – Ivan Zeljković, radio i TV voditelj, pevač, zabavljač, emotivac. Imao je u životu više od dve devojke – samim tim mnoogo je iskusan u muško-ženskim odnosima. (Čak zna i jednog drugara koji je imao tri devojke, ali to nije bitno). Obožava film “Ljubavni detektiv”  (Hitch) – sa Vil Smitom u glavnoj ulozi i nekako, razmišljanja i učenja im se poklapaju… pa bi voleo da pomogne ljudima da budu PRE!srećni u svojim odnosima (da ne kaže) vezama. U Wannabe Magazineu motivisaće ljude da imaju zdrave emotivne veze a za motivaciju o zdravom životu, dijetama, treningu i zabavi posetite i blog Ivana Zeljkovića!

Editors choice