Prvo da zavirimo u dosadnu statistiku, posle ide onaj zabavan deo.

Iako žene nisu prevazišle muškarce kada je u pitanju varanje, žene ovih dana uskaču u tuđe krevete kao lude. Prema jednom istraživanju seksualnog ponašanja 14% udatih žena su bar jednom bile neverne u poređenju sa 22% muškaraca. O slobodnim neću ni da govorim, tu vam je sve jasno. Dobro, ima vremena, već ćemo se izjednačiti. Pređimo na razloge zbog kojih žene varaju.

Nedovoljno seksa

Ovo je naravno broj jedan, i svakako opravdan razlog. Žene žele da se osećaju voljeno i poželjno. Dame, ako vas dečko ili muž zapostavlja, ako se ne osećate voljeno i poželjno, potražite to na nekom drugom mestu. Kao što sam naslov kaže, želim nešto kruće, ako nije kruće, bežite iz kuće.

Želiš još kruće, i kad imaš kod kuće

Neke žene su prosto takve. I kada je seks savršen, i kada su odnosi između partnera sjajni, ona mora da vara. Neki to pripisuju trenutnim stanjima kao što su: veliki gubitak težine (sad si kao mačka), novi posao, novi prijatelji, kriza srednjih godina i tome slično. Ali ja mislim da je tu genetika ozbiljno umešala prste. Ne osuđujem, samo dok je kruće.

Samopoštovanje

Instant seks sa krućim frajerom može da bude super i vi se automatski osećate seksi i poželjno. Opet, kod kuće nemate nekoga ko vas poštuje i tretira kako treba, u svakom smislu, i žena radi ono što mora da bi se ponovo osetila živom.

Osveta

Okej, uhvatila si dragog na gomili sa tamo nekim tigricama. Ne želiš da čuješ objašnjenje, već automatski vraćaš istom merom. To je u redu, ali osveta se služi hladna. Preporučujem kuma, brata, ili najboljeg druga. You go girl!

581033 329647197097999 100001581641581 887016 2086359353 n Želim nešto kruće, nemam to kod kuće

Žena radi ono šta mora da bi se osetila živom

Tretira te kao otirač

Žene u brakovima i dugim vezama se često susreću sa ovim problemom. Treba da budeš domaćica, kuvarica, majka, žena, bebisiterka, ljubavnica, drugarica, kurva i ko zna šta sve još. On je naravno zauzet na poslu, sa prijateljima, možda i prijateljicama, gorenavedeni procenti nisu baš mali. Sasvim je logično da usled nezadovoljstva potražiš nekog ko će te ceniti, makar i u krevetu.

U krevetu ima energiju kišne gliste

Monotonija, iste poze i rutina, to je jedna stvar. Da biste to izbegli začinite stvari novim pozama, mestima i tome slično. Ali ako se baja skine i kaže: “Znači mala, ti ćeš sad da sedneš i da cupkaš dok ja gledam utakmicu, a posle idem sa ortacima na pivo da pričam kako sam te razvalio”.

Ja se izvinjavam, gde je izlaz?

Shvatile ste da je neviđeni smarač, ne znate kako da se izvučete iz te propale veze koja nikuda ne vodi. Umesto da raskinete sa njim, vi ga prevarite i on raskine sa vama. Lakše je nego objašnjavati zašto i kako, i izbeći kukanje, pozive i poruke u narednih mesec dana.

Zaboravili smo samo još da napomenemo varanje iz pakosti, to je ono kad vam Veverica poskida sve muškarce, a vi da puknete od muke.


Vesela veverica – krije identitet jer je to kul. U slobodno vreme je manijak i alkoholičar i stidi se toga. Manekenka da bude, samo to.

Comments