Proleće je period kada smo naročito inspirisane da radimo nešto zanimljivo, istražujemo, budemo stalno napolju i vodimo mnogo zabavniji i ispunjeniji život u odnosu na onaj koji smo imale tokom zime. Prosto, topli, lepi i sunčani dani u nama bude pozitivnu energiju i želju za nekom akcijom! A ima li boljeg načina da se oni učine još zabavnijim i lepšim od putovanja?

Da li je i vaša želja da otputujete u Pariz? Da li ste i vi očarane gradom svetlosti i ljubavi i neopisivom romantičnom atmosferom koja vlada na ulicama francuske prestonice? Ukoliko je vaš odgovor potvrdan, ne propustite priliku da na lak, zabavan i kreativan način osvojite putovanje iz snova!

UČESTVUJ U NAGRADNOM KONKURSU!   

Fotografiši nove BIC Miss Soleil Colour Collection brijače na zanimljivoj pozadini, u neobičnoj situaciji ili originalnoj kreaciji. Postavi svoju fotografiju na sajtu www.misssoleil.com ili na svoj Instagram profil sa haštagom #misssoleil i osvoji vredne nagrade.

Wannabe 670x800 11 Želiš da OTPUTUJEŠ u Pariz? Evo prilike!

NAGRADE:

Šoping u Parizu x 1 za 2 osobe + jedna platna kartica sa 500 EUR
HUNTER čizme x 10

Svaki učesnik može da učestvuje sa više fotografija , ali nagradu može osvojiti samo sa jednom fotografijom. Dozvoljeno je korišćenje Instagram filtera, ali ne i upotreba Photoshopa i drugih programa za obradu fotografija.

Pogledaj neke od primera fotografija:

Bic wannabe magazine 22 Želiš da OTPUTUJEŠ u Pariz? Evo prilike! Bic wannabe magazine 32 Želiš da OTPUTUJEŠ u Pariz? Evo prilike! Bic wannabe magazine 72 Želiš da OTPUTUJEŠ u Pariz? Evo prilike!

Konkurs je otvoren od 1. do 31. marta 2016. godine.

Svi dobitnici biće obavešteni lično putem e-maila ili telefona, kao i na stranicama sajta www.misssoleil.com.

Žiri će izvršiti odabir fotografija do 15.04.2016. godine. Podaci o odabranim fotografijama biće postavljeni na sajt www.misssoleil.com najkasnije do 17.04.2016. godine.

Ocena fotografija će biti na osnovu kreativnosti, inovativnosti i duhovitosti postavljene fotografije.