Treba ti promena? Reši NAGRADNI KVIZ i saznaj kakvu frizuru treba da furaš ove godine!

Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Onaj osećaj kada napokon ostvariš cilj za koji si verovala da nije moguće ostvariti!

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

5 #fitnessgoals koje treba da postaviš sada da bi ovog leta najzad bila u formi i izgledala najbolje moguće

Na posebnom si režimu ishrane? Evo šta ti može pomoći da ostvariš još bolji rezultat!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

All eyes on you: Kako da odabereš maskaru koja će ti ovog puta zaista odgovarati

1/2

Mnogi nesporazumi i nezadovoljstva u ljubavnim odnosima proističu iz naših stavova i ubeđenja – poštujemo pravila od pre sto godina i očekujemo iskrenost i bliskost. Žalimo se na nedostatak komunikacije i neposrednosti, na emotivne igre i nerazumevanje, a i sami “igramo” po dejting pravilima koja bi trebalo da smo odavno prevazišli.

Vreme se promenilo, ali ako su u našim glavama zaostale poruke “čestitosti” i moralna pravila o tome kako devojka treba da se ponaša da bi je momak cenio (da ne misli da je “laka”), sami ćemo sabotirati razvoj iskrenog i bliskog odnosa. Ovo su neka ljubavna pravila, koja su veoma dugo bila validna, ali je krajnje vreme da ih prevaziđemo – zarad sopstvene sreće, slobode i autentičnosti u ljubavnom odnosu.

Muškarac mora da ima inicijativu

Prevazilaženje pravila ne znači da treba da ignorišemo razlike između muškog i ženskog mozga, doživljavanja sebe i odnosa i poimanja sveta – jer te razlike postoje. Muškarcima je potrebno da imaju inicijativu, to je imperativ muške, jang energije, zahtev muške prirode je akcija i delovanje. Ali, muška i ženska energija, jin i jang, idu u paru i nalaze se u prirodi svakog pojedinca, žene i muškarca. Neke žene imaju vrlo jaku jang energiju, veoma su preduzimljive i prodorne, a neke su pasivnije i povučenije. Mnoge žene imaju jednako jaku i balansiranu jang i jin energiju – njhova preduzimljivost i odlučnost ni najmanje ne narušavaju njihovu ženstvenost. Istina je da se mnogi muškarci još uvek bore protiv svoje sopstvene jin energije, smatrajući svoju “žensku” stranu slabošću koju treba da sakriju i potisnu. I zato, da, neophodno im je da imaju inicijativu. Ali, oni bolji, svesniji i savremeniji među njima veoma cene žensku inicijativu, odnosno, osećaju se prijatno iznenađeni i polaskani, kad devojka njima priđe i pokaže interesovanje. Ista je stvar sa inicijativom u krevetu, kasnije kada odnos počne da se razvija. Svakome prija da zna da je voljen, željen, poželjan – muškarci koji umeju da uživaju u ljubavi i seksu (da se prepuste), vole i cene žensku inicijativu.

Editors choice