Za odeću kažu da ne čini čoveka, ali itekako govori o tebi. Svakako da upadljiva garderoba kao i ona koja je savršena za tvoju građu biće dodatni plus da na fotografijama izgledaš poput svetske zvezde. Danas je mnogo toga potrebno za savršen selfi; dobro osvetljenje, osmeh, beli zubi i stilizovana kosa, ali i pojedini odevni komadi učiniće te zvezdom Instagrama. Stoga danas ti predstavljamo koje to odevne kombinacije čine da na fotografiji ispadneš poput modne ikone. 

Uzak i strukiran džemper

Istina je da su oversize džemperi uzeli primat, ali oni retko kojoj ženi i devojci stoje kao saliveni. Kada je reč o samom fotografisanju, za tu priliku uvek izaberi uzak džemper ili rolku uz telo koja će istaći tvoj struk, jer glomazna odeća će te na fotografiji vizuelno proširiti.

 Pantalone sa širokim nogavicama

Ovakve pantalone na fotografijama pružaju iluziju dužih i mršavijih nogu. Odlično idu uz uži džemper te će te ta kombinacija učiniti vitkijom i mršavijom

Midi suknja

Ovaj komad odeće savršeno stoji kako vitkim, tako i punijim devojkama, a idealna je i za visoke i niske devojke. Uz dobru bluzu, košulju ili majicu midi skunja će suziti tvoj struk, a samim tim će i izdužiti tvoju figuru.

midi skunja Želiš savršen selfi? Garderoba je ta koja će ti u tome pomoći
Comments