Svakako, ravnopravnost je feministička izmišljotina, koja je više naškodila ženama nego što je doprinela emancipaciji.

Žene su se povukle iz matrijarhata prepuštajući muškarcima upravljanje i odlučivanje, da bi se muškarci, slobodni i nesputani susreli sa svojim ograničenjima i neslobodama. Žene će ponovo ustanoviti matrijarhat, taman na vreme da spasu čovečanstvo, za čiji opstanak su odgovorne.

Žene rađaju, a nauka već vidi mogućnost da one nastave da to čine, čak i ako muškarci potpuno zakažu, kao vrsta. To je najgori scenario, ali je moguć. Mnogi najgori scenariji su se već odigrali u istoriji čovečanstva.

Žene rađaju muškarce, i oni to nikada ne prevaziđu. Uvek ostanu podređeni ženi stvoriteljki i boginji, čak i kad se toliko bune protiv toga da od sebe naprave potpuno nepodobne, nesposobne i neuračunljive muškarce. Jer oni se bune i neće da se razvijaju u pravcu koji im žene pokazuju. I to je sva sloboda koju imaju. Da unište muški rod. I veoma, veoma se bojim da će goveda iskoristiti tu slobodu. Za inat, ako ni zbog čega drugog.

Tamo gde su žene razvile hrabrost i upornost, oni su razvili ego.

Tamo gde su žene razvile toleranciju i razumevanje, oni su razvili ego.

Tamo gde su žene razvile prihvatanje, fluidnost i promenjljivost, oni su razvili ego.

notthatintoyou 2576348b Žena se rađa, muškarac se postaje

Treba se tu i tamo podsetiti suštinske razlike među polovima, da se smanji tenzija nerealnih očekivanja da ćemo ikada biti ravnopravni

Možda zato što žene nisu morale da razvijaju sve te osobine, već samo da ih iskažu. A muškarac prinuđen na razvoj, uzjaše ego i mamuza ga dok ne pobesni. Osim ako ne razvije svoju žensku stranu, pa uhvati nešto od fluidnosti, hrabrosti i razumevanja.

Stvaranje pripada toj ženskoj strani, pa su otuda umetnici, koji ako baš ne rađaju, onda iznedravaju svoja dela, još luđi, nepouzdaniji i pre svega promiskuitetniji od ostalih. Teško je održavati fluidnost u balansu, to čak i ženama ne uspeva neprestano, a fluidni muškarac je još češće od nestabilne žene, ne samo labilan nego i potpuno sklon kurvanju u svakom smislu.

Da bi muškarac bio kompletna ličnost, a ne samo muškarac, on mora da doseže i svoju mušku i svoju žensku stranu i to je šizoidan posao.

Comments