Žene su sklone nagomilavanju sala na butinama. To je nešto što nam se ne sviđa, ali je istina zbog koje mnoge žene baš i ne vole svoje telo. Ipak, poslednjih godina se ideal lepote promenio, dobrim delom zahvaljujući i Kim Kardašijan, koja veoma ponosno “šeta” svoje pozamašne butine!

Međutim, nevezano za estetiku, one zadaju i niz poteškoća koje mogu da razumeju samo devojke sa naglašenim oblinama. Ako ste među njima, sigurno ćete potvrdno klimati glavom dok čitate nastavak teksta.

kim kardasijan Samo žene sa jakim butinama razumeju ovo

Navlačenje pantalona

Sigurno ste mnogo puta odustali od fenomenalnih farmerki zato što niste mogli da ih navučete preko butina. A u struku bi mogli i da ih suzite. Devojke sa jakim butinama često imaju uzak struk, tako da bi im jedan broj pantalona odgovarao, kada se uzme u obzir njegov obim, a potpuno drugi ako se mere butine.

Prekrštanje nogu

Da, ovo stvarno može da bude problem, posebno kada je sto nizak, ili sedite na nižoj stolici.

Trljanje butina

Pored toga što je neprijatno, ovo zna da bude i veoma bolno. Samo devojke koje imaju jake butine znaju koliko su novca potrošile na razne kreme, ili biciklističke šortseve, da bi sprečile iritaciju kože usled trljanja butina.

Comments