Srbi su poznati kao vrlo stidljiv narod, stoga smo rešili da pitamo naše sugrađanke da li eksperimentišu u seksu i koliko. Ima stidljivih, ali i vrlo konkretnih odgovora.

113012271868813664 8qr704q2 c Žene odgovaraju: Da li eksperimentišete u seksu?

Dame otkrivaju tajne...

Da, zato što je eksperimentisanje u seksu način da se strast održi budnom, ali i način da se upozna sopstveni seksualni apetit. Zbog toga što postoji gomila divnih stvari koje treba probati i zbog toga što je interesantno ispitivati svoje i tuđe granice. (Dijana, 22 godine)

Da, eksperimentišem. Najčešće tražim od muškaraca da me čekaju goli u krevetu, očiju vezanih Zvezdinim šalom. (Sanja, 30 godina)

Hvala Bogu, više ne. (Aleksandra, 40 godina)

Prljavu maštu može svako imati, ali nije neophodna. Dovoljni su ubilački i perverzno dobar veš (po mogućstvu crn i čipkan), snaga i ludačka energija. Kad krenete u divlju trku strasti, eksperiment uopšte nije potreban. (Ivana, 25 godina)

Ne, ja sam klasičan tip, nikada nisam preterano eksperimentisala. Možda je do partnera, uglavnom su bili dosadni. (Ivona, 35 godina)

Da, super je eksperimentisati, ali sa voljenom osobom. (Milica, 24 godine)

Nisam sigurna da li je eksperimentisanje nastalo iz puke radoznalosti ili radi razbijanja monotonije. Znam da uživam u njemu. Moj odgovor je – da, svakako. (Anja, 29 godina)

Seks predstavlja uživanje, vid satisfakcije ili potrebu. Bez obzira, seks je sam po sebi vrsta eksperimenta. (Marija, 22 godine)

Eksperimentišem, ali samo na nagovor partnera, lično nisam mnogo zainteresovana za tako nešto. (Zorica, 28 godina)

Jesam perverzna, ali i dovoljno stidljiva da vam ne priznam koliko. (Sandra, 21 godina)

Razuzdanost i greh sačinjavaju moj seksualni život. Bez doze prljavog u vama, ne možete biti u potpunosti opušteni sa partnerom. (Tijana, 26 godina)

Da, rođena sam akrobatiknja. Žene su definitivno perverznije od muškaraca. (Dragana, 31 godina)

Naravno da eksperimentišem, koristim čak i igračke. Dosadu ne volim ni u kom obliku, pogotovo ne u krevetu. (Milena, 32 godine)

Nikada nisam preterano eksperimentisala, možda zato što još uvek nisam našla dečka sa kojim bih se toliko opustila. (Sara, 25 godina)

Da, naravno, svi eksperimentišu. Kako bi inače znali šta im prija? (Svetlana, 30 godina)


Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Comments