Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Žene odgovaraju: Koja je vaša novogodišnja ljubavna odluka?

Žene odgovaraju: Koja je vaša novogodišnja ljubavna odluka?

Marljivo se radi na novogodišnjim spiskovima; muškarci su svoj napravili, a da li će žene u novoj godini biti mudrije, da li još veruju u ljubav ili su izgubile nadu, procenite sami.

A Žene odgovaraju: Koja je vaša novogodišnja ljubavna odluka?

Svi želimo ljubav u Novoj godini!

U novoj godini okrećem novi list u ljubavi. Odlučila sam da ću jasno pokazivati svoja osećanja odmah na početku, pa ćemo da vidimo kakve će to rezultate dati. (Tamara, 21 godina)

U novoj godini želim da budem staloženija i tolerantnija što se tiče ljubavi. Sve ostalo je sjajno! (Tanja, 18 godina)

U novoj godini sam odlučila da se manje nerviram oko muškaraca i da budem zlobnija prema njima. (Sonja, 18 godina)

U novoj godini ću i dalje ostati zaljubljena, svesna lepote ljubavi, poljubaca i divnih trenutaka koje sami kreiramo. Definitivno, srećna veza ne zavisi od toga da li ste našli pravu osobu, već da li ste vi prava osoba. (Anja, 25 godina)

Voleću sebe kao da sam svoje dete. Voleću sebe kao što dete voli majku. Voleću sebe bezrezervno. Tako da će sve druge odluke koje budem morala da donesem proisticati iz te bezgranične ljubavi i biće to najmudrije i najbolje odluke, sa najboljim ishodom. (Aleksina, 44 godine)

Moja novogodišnja ljubavna odluka jeste da prestanem da jurim bedne i gladne likove koje pseto nema za šta da ujede. (Jovana, 33 godine)

Kad je u pitanju ljubav, u novoj godini ću čuvati i negovati ljubav koju imam. Biću manje “eksplozivna”. Više i češće ću govoriti lepe reči. Bez obzira na svoju uzdržanost prema kuhinji, naučiću da napravim bar neko prokleto jelo za svog čoveka. (Dijana, 22 godine)

Dozvoliti Pravom da me nađe. (Andrea, 24 godine)

Kada je u pitanju ljubav, u novoj godini ću manje razmišljati, a više osećati. (Mina, 21 godina)

U novoj godini ću više primenjivati savete iz knjige “Zašto muškarci vole kučke” i ubiću svog bivšeg dečka. (Đina, 17 godina)

U novoj godini ću defitnitivno da se udam! (Ena, 27 godina)

Kada je u pitanju ljubav, u novoj godini ću da se nerviram manje kada ne razume šta mu govorim, a da kupujem više seksi veša! (Milena, 21 godina)

Kada je u pitanju ljubav, u novoj godini ću da nastavim da volim onako kako je započelo krajem prošle, verujući čvrsto u nas. (Lara, 27 godina)

Želim da nekoga želim. Onako, bez rezervacija. Želim da i on mene želi. Onako, totalno. Da se želimo cele sledeće godine… A možda i nakon toga. (Hana, 20 godina)

Voleću više nego prethodne godine, svakog dana svim čulima. (Dragana, 22 godine)

U novoj godini češće ću obraćati pažnju i reagovati na svu ljubav oko sebe, neću se zadovoljiti manjim od onoga što zaslužujem i dozvoliću spontanost, čuda, magiju i sve za šta se u stvari živi! (Anja, 24 godine)

Kada je u pitanju ljubav, u novoj godini ću joj dati šansu. Možda. (Milica, 22 godine)

U novoj godini želim da više ne dozvolim da me stara osećanja prema pogrešnim ljudima definišu. Želim da budem svoja kada se pojavi osoba koju ću zavoleti. Želim da ne ponovim greške koje sam do sada pravila. Želim da određene pesme prestanu da budu određeni ljudi. Želim ponovo slobodu da volim i snagu da u tome istrajem. Želim da me neko upozna i zavoli u svim izdanjima. Ne želim da nekome budem uteha, prolazna faza ili dopuna za samoću. Želim da nekome budem svi razlozi. (Lea, 23 godine)

U novoj godini ću u širokom luku zaobilaziti slatkorečive tipove koji ti indirektno pokazuju da im se sviđaš. Naivno se upleteš u njihovu ljubavnu mrežu i primiš kao magare, a onda saznaš da su već nekoliko meseci u divnoj, emotivnoj vezi, a ti si, je li – sve pogrešno shvatila. (Nevena, 19 godina)

U novoj godini ću da pružim šansu samo onom ko je zaista zaslužuje, ako se uopšte pojavi takav. Još uvek se nismo našli na istoj životnoj stazi. Red bi bio da prestanemo da se mimoilazimo. (Jasmina, 30 godina)

U novoj godini želim romantično putovanje umesto svadbe i bebu. Male želje čije ostvarenje počinje u 2012. godini, a nastavlja se u budućnosti. (Mina, 30 godina)

U novoj godini ću imati više sampouzdanja i napraviti prvi korak prema muškarcu koji mi se sviđa. (Tatjana, 23 godine)

U novoj godini ću naći tatu za svoju bebu i prestati da stavljam posao na prvo mesto. (Nevena, 29 godina)


Andrea Kljajić je studentica prava, provincijalka pod svjetlima velegrada, kozmopolit otvorenog srca i uma, serijski monogamna ovisnica o ljubavi, zaljubljenik u poeziju Miroslava Antića, gracioznost Audrey Hepburn i filozofiju Jean Paul Sartre-a. Ona je vječiti sanjar inspiriran pisanom riječi i ostarit će u kutiji modnih časopisa, knjiga, CD-a i cipela.

Editors choice