Stariji ili mlađi muškarci? Ranije nije bilo rasprave, žene su bile osuđene na starije muškarce. Danas imaju izbor, a biti s mlađim muškarcem više nije tabu. Da vidimo šta devojke kažu, kakva su im iskustva…

Sa starijim. Možeš nešto da naučiš, a mislim da mogu i da se iskuliraju od preranog svršetka, jer iz ličnog iskustva znam da su mlađi muškarci previše oduševljeni starijim devojkama i njihovim seksualnim iskustvom. To ponekad prija, a kasnije već počinje da guši. (Katarina, 22)

Stariji, zato što su iskusniji, naravno! (Ivana, 21)

Picnik collage19 Žene odgovaraju: Seks sa starijim ili mlađim muškarcem?

Stariji ili mlađi, pitanje je sad

Stariji, definitivno, jer mu nije najbitnije da sebe zadovolji što pre, nego želi da ti ugodi i da ti sa njim bude fantastično. Doživljava te kao nešto više od parčeta mesa sa rupom. Jednom sam bila sa momkom koje je isto godište kao ja i – neka hvala, nikada više. Onoliko treskanja i “Ja sam fantastičan, pogledaj mi samo mišiće, ja sve mogu” stvarno nikome ne bih poželela. Jednostavno, stariji su iskusniji, znaju da te zadovolje i odnose se prema tebi sa poštovanjem, pa čak i u krevetu. (Dunja, 25)

Ako treba da biram, onda definitivno mlađi. Bolje izgledaju, više su u kondiciji i podmlađuju. (Sofija, 28)

Piletina nije baš za sve. Stariji muškarci su iskusniji i uživanje je zagarantovano (Mila, 24)

Stariji mušakrci znaju šta rade, dok mlađima objasniš šta želiš – prođe te volja! (Ana, 22)

Stariji, preciznije, od 25 do 30 godina. Smatram da su momci mojih godina nezreli, prvo fizički, a psihički još više, jer se i dalje ponašaju kao klinci od 13-14 godina. (Mila, 19)

Stariji, zbog mogućeg većeg iskustva i sigurnosti, dok je sa mlađim veći rizik. (Sara, 20)

Moj odgovor je sa mlađim, zbog toga što mi takva energija trenutno odgovara. (Kaća, 24)

Probala i sa mlađim i sa starijim muškarcem i definitivno sam za starije. Iskustvo je presudno, a seks je fenomenalan! (Maki, 23)

Mlađi. Što bi ljudi rekli: „Piletina se za prste lepi“, a ja volim kad su mi prsti lepljivi! (Milica, 35)

Ja ne volim ni sa mlađima ni sa starijima. Volim muškarce mojih godina. Sa njima sam na istoj talasnoj dužini što se tiče svega, pa i seksa. (Jelena, 26)

Sa mlađim. Moj dečko je mlađi od mene dve godine i super nam je, ima snage. (Tijana, 20)


Marina Milošević je vaspitačica. Devojka koja je duboko u sebi još uvek dete. Ima tri alter-ega. Voli da je kreativna (crta, slika, šije, šminka). Voli svoju ludu mačku, ovisnik je o slatkišima. Obožava tetovaže. Vodi svoj blog “Čovek bez mašte je čovek bez krila”. Ne voli da se smeje… to obožava!

Comments