Veza, partnerstvo, zajedništvo – to je ono što nas ispunjava i dopunjava i što smo želele dok smo bile same. Ali, kad više nismo same, nedostaju nam neke stvari koje spadaju u singl prednosti. Evo šta su devojke iznele kao svoja iskustva o tome šta im najviše nedostaje:

“Nedostaje mi da kad izađem, osećam da sam slobodna da izaberem nekog muškarca i da flertujem koliko god hoću izazovno, bez ikakve obaveze prema bilo kome, čisto da osetim kako sam nekome zanimljiva i privlačna. I ne bih to svom dečku nikad priznala.”

“Moji singl prijatelji misle da sam postala dosadna. Stvarno mi nedostaje da budem zabavna. Jasno mi je da ono o čemu bih ja pričala njima uopšte nije zabavno, ali sam ipak povređena.”

single 4 Žene otkrivaju: Šta nam NEDOSTAJE iz singl perioda kad smo u vezi

“Nekako nedostajem sama sebi. Otkad živim sa dečkom, više ne mogu da sprovodim svoje šašave male navike. Nisam stavila masku za kosu i lice mesecima, ne mogu da uhvatim priliku kad on nije tu. Ne želim da me vidi takvu, umazanu i namazanu, kao vanzemaljac. Više ne jedem u krevetu, jer jedemo zajedno, za stolom. I njemu smeta kad ja čitam dok jedem, smatra da je to nekulturno, tako da i to više ne radim. Možda baš ne postupam kako treba, ali i on je odustao od nekih svojih navika i on se prilagođava. Valjda je to fer.”

Comments