Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Veza, partnerstvo, zajedništvo – to je ono što nas ispunjava i dopunjava i što smo želele dok smo bile same. Ali, kad više nismo same, nedostaju nam neke stvari koje spadaju u singl prednosti. Evo šta su devojke iznele kao svoja iskustva o tome šta im najviše nedostaje:

“Nedostaje mi da kad izađem, osećam da sam slobodna da izaberem nekog muškarca i da flertujem koliko god hoću izazovno, bez ikakve obaveze prema bilo kome, čisto da osetim kako sam nekome zanimljiva i privlačna. I ne bih to svom dečku nikad priznala.”

“Moji singl prijatelji misle da sam postala dosadna. Stvarno mi nedostaje da budem zabavna. Jasno mi je da ono o čemu bih ja pričala njima uopšte nije zabavno, ali sam ipak povređena.”

single 4 Žene otkrivaju: Šta nam NEDOSTAJE iz singl perioda kad smo u vezi

“Nekako nedostajem sama sebi. Otkad živim sa dečkom, više ne mogu da sprovodim svoje šašave male navike. Nisam stavila masku za kosu i lice mesecima, ne mogu da uhvatim priliku kad on nije tu. Ne želim da me vidi takvu, umazanu i namazanu, kao vanzemaljac. Više ne jedem u krevetu, jer jedemo zajedno, za stolom. I njemu smeta kad ja čitam dok jedem, smatra da je to nekulturno, tako da i to više ne radim. Možda baš ne postupam kako treba, ali i on je odustao od nekih svojih navika i on se prilagođava. Valjda je to fer.”

Editors choice