Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

1/3

Veza, partnerstvo, zajedništvo – to je ono što nas ispunjava i dopunjava i što smo želele dok smo bile same. Ali, kad više nismo same, nedostaju nam neke stvari koje spadaju u singl prednosti. Evo šta su devojke iznele kao svoja iskustva o tome šta im najviše nedostaje:

“Nedostaje mi da kad izađem, osećam da sam slobodna da izaberem nekog muškarca i da flertujem koliko god hoću izazovno, bez ikakve obaveze prema bilo kome, čisto da osetim kako sam nekome zanimljiva i privlačna. I ne bih to svom dečku nikad priznala.”

“Moji singl prijatelji misle da sam postala dosadna. Stvarno mi nedostaje da budem zabavna. Jasno mi je da ono o čemu bih ja pričala njima uopšte nije zabavno, ali sam ipak povređena.”

single 4 Žene otkrivaju: Šta nam NEDOSTAJE iz singl perioda kad smo u vezi

“Nekako nedostajem sama sebi. Otkad živim sa dečkom, više ne mogu da sprovodim svoje šašave male navike. Nisam stavila masku za kosu i lice mesecima, ne mogu da uhvatim priliku kad on nije tu. Ne želim da me vidi takvu, umazanu i namazanu, kao vanzemaljac. Više ne jedem u krevetu, jer jedemo zajedno, za stolom. I njemu smeta kad ja čitam dok jedem, smatra da je to nekulturno, tako da i to više ne radim. Možda baš ne postupam kako treba, ali i on je odustao od nekih svojih navika i on se prilagođava. Valjda je to fer.”

Editors choice