Seksualne igračke su se na početku istorije seksualnih igračaka zvale seksualna pomagala. Toliko o tome koliko je ženama do igre, kad dođe do vibratora. Dildoa. Plastičnog nečeg sa gumenim nečim što radi nešto što njen partner nikako ne ume, neće, ne može da uradi. Ili što radi umesto partnera, koji nikako da se pojavi, primi i pusti korenje.

Čak je mnogo manje očajna varijanta kad partnera uopšte nema, nego kad je tu, a nije upotrebljiv u svrhu vrhunskog seksualnog zadovoljstva. Pa čak ni osrednjeg. Povremenog. Ma nikakvog.

Koga nema bez njega se može, mudra je i istinita poslovica od davnina, ali ko ne može, ili još gore, neće a mogao bi, e to je tako frustrirajuće, da ti dođe da ga zadaviš!

vibratori Kad žena posegne za vibratorom

Jednom davno, dok sam još bila tinejdžerka, jedna vrlo iskrena, strastvena i u svakom pogledu divna žena četrdesetih godina, od kojih je pola provela u braku, ispričala mi je priču o pomagalu. Već je imala dete, kad je odlučila da sama otkrije ono što joj muž nikako ne otkriva. Da sazna u čemu je fora sa tim seksom. U vreme kad žene niko nije ohrabrivao da saznaju u čemu je fora. Nije imala gde da pročita. Nije mogla da pogleda na Youtube, da pronađe neki porno kanal, ili pogleda neku edukativnu emisiju sa eksplicitnim sadržajem i konkretnim uputstvima.

Comments