Ko pita ne skita, upućuje nas stara poslovica. Doduše, možda su mislili na nesposobnost orijentacije u prostoru i operisanost od čitanja mapa, ali u mnogim situacijama sa muškarcima, prosto ne znate na čemu ste, ako ne pitate. Ako čekate da on pita. Ako se pitate hoće li mu uopšte pasti na pamet da vas pita? Da li se on to ne usuđuje da pita? Ili bi vas pitao jedino koliko je sati? Kako žena da zna? Pitanje prekraćuje muke. Možda na neprijatan način, ali možda se i iznenadite.

Ako već imate iskustva u prilaženju muškarcima, onda znate da su vam veoma male šanse da ćete biti odbijene. Iz više razloga.

On je stidljiv

Možda mu se odavno sviđate, ali teško da bi se situacija razvila dalje od neke nespretne komunikacije i kradomičnih pogleda. On treperi u sebi, tresu mu se ruke i više od svega ga je strah da će se izblamirati. Šta će ako ne pristanete? A tek šta će ako pristanete? Ukoliko vi preuzmete odgovornost, biće zahvalan i hipnotisan. Još uvek će se plašiti da se ne obruka, ali muška stidljivost je nešto sa čim ženska dominacija nema nikakav problem. Ona se svlači zajedno sa pantalonama. A iza guste magle stidljivosti čuči strastvena muškost. Vrlo često.

36b6b0579948c6d40e4cef586798720d Ženska dominacija: Priđi mu i uzmi ga

Zainteresovali ste ga tek kad ste mu prišli

On je relativno dasa i nema problema da nađe curu, a možda vas nije ni primetio. Nije u potrazi. Ali kad ste mu prišli, skrenuli ste mu pažnju i cela situacija ga zabavlja, jer nije navikao da bude plen. Zagolicali ste mu maštu, pa je zaključio da ako ste tako hrabro spremni da uzmete ono što hoćete, verovatno će vredeti da vam to i omogući. Ispravno je zaključio.

Comments