Sigurno kao i većina žena ne volite fudbal i nije vam jasno šta muškarci vide zanimljivo u toj igri. Dok vaš dragi gleda utakmice, iskoristite to vreme i zabavite se.

Izađite sa drugaricama

Šta rade vaše drugarice dok traje Svetsko prvenstvo? Nazovite ih i izađite sa njima. Sigurno će vam prijati partija ženskog tračarenja i par koktela. Ako već ne volite fudbal, drugarice izgledaju kao dobra opcija.

SEX AND THE CITY 570 Ženska posla: Stvari koje možete da radite dok on gleda Svetsko prvenstvo

Zabavite se na internetu

Uvek možete da provedete zabavno vreme na internetu. Napravite profil na Pinterestu i uživajte u fotografijama. Nađite neki zamiljiv recept, možda će ga podići sa kreveta miris hrane iz kuhinje.

6a00e554dae3f488330162ffc778f0970d 800wi Ženska posla: Stvari koje možete da radite dok on gleda Svetsko prvenstvo

Iskoristite vreme za teretanu

Za vreme Svetskog prvenstva sigurno je većina muške populacije u barovima ili kod kuće gde uz pivo gleda utakmice. Zašto ne biste to vreme iskoristile da doterate svoju figuru dok svi ostali piju pivo.

vezbe Ženska posla: Stvari koje možete da radite dok on gleda Svetsko prvenstvo

Idite na plažu ili bazen

Ukoliko živite blizu plaže onda je sada pravo vreme da na miru uživate u suncu. Iskoristite vreme da se sunčate i pročitate najnoviju knjigu. Provedite opuštajuće vreme napolju dok on gleda utakmicu Honduras-Iran.

plaza Ženska posla: Stvari koje možete da radite dok on gleda Svetsko prvenstvo

Ako sve drugo propadne uvek možete izguglati slike Kristijana Ronalda.

kristijano ronaldo donji ves gace armani 1328585176 36760 Ženska posla: Stvari koje možete da radite dok on gleda Svetsko prvenstvo

Mirjana Radojević

Comments