Uvod u leto u Beogradu: Šta ne smeš da propustiš tokom juna i jula

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

WE LOVE: #musthave patike koje ćeš viđati svuda tokom narednih meseci

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

Kako da prevaziđeš strahove i ostvariš svoj najveći cilj

3 najneprijatnije situacije + kako da se izvučeš

Beauty Talks: Kako da ti koža bude glatka duže vreme?

U fokusu: Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica koriste sve influenserke – i oduševljene su rezultatima!

Sara Jo ti otkriva kako da pronađeš odgovarajuću nijansu crvenog karmina!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

1/2

Heteroseksualni muškarci koji žive sami, bez partnerke i porodice, kraće žive i nisu uspešni kao što bi mogli da budu – ne razvijaju svoj pun potencijal, jer nemaju motiv i ništa ih ne podstiče na napredak. Za razliku od samih žena, koje uspevaju da pronađu podršku u prijateljima, društvenom angažovanju i brizi za članove porodice, sami muškarci su skloni da se zapuste i da regresiraju na nivo pećinskog života. Ženska energija je konstruktivna i stvaralačka, a muška je prodorna i u svojoj suštini agresivna i destruktivna, pa je žena muškarcu potrebna kao uzemljenje, kao kompas i svetionik – zvuči uprošćeno i ne mora nikome da se sviđa, ali je istinito u najvećem broju slučajeva. Koliko god se bunili protiv vezivanja, strahovali od bliskosti, držali distancu i opirali se preuzimanju odgovornosti, muškarci po osnovnim karakteristikama prepoznaju ženu kojoj mogu i žele da naprave mesto u svom životu, kojoj će verovati i biti spremni da je ponekad i poslušaju.

Muškarac želi ženu koja ume da ga sasluša i koja ga razume

To je onaj deo prijateljstva u muško-ženskim odnosima, koji je bitan svakom paru na duge staze. Muškarac koji u svojoj partnerki vidi najbolju prijateljicu slobodan je da joj se poveri, da iznese svoje strahove, ali i svoje želje i maštanja, ma koliko ona bila nerealna. Kad zna da će naići na razumevanje i prihvatanje, on se oseća sigurno, voljeno i poštovano i spreman je sve da učini za svoju partnerku.

Žena treba da ima sopstvena interesovanja

Ako je on u centru njenog života i sva njena pažnja je usmerena na njega, muškarac se oseća ugušeno i zarobljeno. Zato žena treba da ima sopstvena interesovanja, nezavisno od veze i od njega, jer to oboma obezbeđuje onu dozu slobode i nezavisnosti koja je svakome potrebna, da bi mogao da se ostvari i da bude ono što jeste. Samosvesna žena (koja ga voli, nežna je i želi da bude sa njim) njegova je kraljica.

Editors choice