Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/2

Heteroseksualni muškarci koji žive sami, bez partnerke i porodice, kraće žive i nisu uspešni kao što bi mogli da budu – ne razvijaju svoj pun potencijal, jer nemaju motiv i ništa ih ne podstiče na napredak. Za razliku od samih žena, koje uspevaju da pronađu podršku u prijateljima, društvenom angažovanju i brizi za članove porodice, sami muškarci su skloni da se zapuste i da regresiraju na nivo pećinskog života. Ženska energija je konstruktivna i stvaralačka, a muška je prodorna i u svojoj suštini agresivna i destruktivna, pa je žena muškarcu potrebna kao uzemljenje, kao kompas i svetionik – zvuči uprošćeno i ne mora nikome da se sviđa, ali je istinito u najvećem broju slučajeva. Koliko god se bunili protiv vezivanja, strahovali od bliskosti, držali distancu i opirali se preuzimanju odgovornosti, muškarci po osnovnim karakteristikama prepoznaju ženu kojoj mogu i žele da naprave mesto u svom životu, kojoj će verovati i biti spremni da je ponekad i poslušaju.

Muškarac želi ženu koja ume da ga sasluša i koja ga razume

To je onaj deo prijateljstva u muško-ženskim odnosima, koji je bitan svakom paru na duge staze. Muškarac koji u svojoj partnerki vidi najbolju prijateljicu slobodan je da joj se poveri, da iznese svoje strahove, ali i svoje želje i maštanja, ma koliko ona bila nerealna. Kad zna da će naići na razumevanje i prihvatanje, on se oseća sigurno, voljeno i poštovano i spreman je sve da učini za svoju partnerku.

Žena treba da ima sopstvena interesovanja

Ako je on u centru njenog života i sva njena pažnja je usmerena na njega, muškarac se oseća ugušeno i zarobljeno. Zato žena treba da ima sopstvena interesovanja, nezavisno od veze i od njega, jer to oboma obezbeđuje onu dozu slobode i nezavisnosti koja je svakome potrebna, da bi mogao da se ostvari i da bude ono što jeste. Samosvesna žena (koja ga voli, nežna je i želi da bude sa njim) njegova je kraljica.

Editors choice