Često sam u muškom društvu, a oni me – onako, kroz priču – često pitaju: na koje se dugme palimo? Pod tim “dugme” podrazumevaju naše magične, erogene zone. Kao veličina ponosa kod muškaraca – erogene zone razlikuju se od žene do žene. Ne volimo sve da nam se gricka uvo, ljubi vrat, miluju grudi. Momci, nadam se da će vam ovaj tekst pomoći da saznate na koje se to dugme palimo.

8 photo Ženske magične tačke za bolji seks

Zavedite nas

Mislim da sve to varira od žene do žene, ali ipak, glavne “magične” ženske tačke su definitivno iza uva, bradavice i klitoris (ono maleno ispupčenje na početku “mace”). Muškarci su očigledno obnevideli, jer ne znaju gde se nalazi ta čuvena tačka G. (Bojana, 23 godine)

Najbolja točka za dodatni užitak – kad mi nježno miluje bradavice jednom rukom, a drugom stimulira klitoris – zajamčen klitoralni orgazam u roku od odmah! (Jelena, 24 godine)

Kada ti jezikom pređe niz karličnu kost – neprejebivo! Meni. Osim toga, prija (to je poznato, mada i dalje ne rade to dovoljno) vrat, vrat, vrat! Nije toliko teško! (Tina, 25 godina)

Slažem se sa Monikom Geler da su to vrat, uši, usne, grudi, stomak sa strane, pozadina. (Marina 22, godine)

Kako su oni uglavnom usmereni na skroz frontalni i skroz zadnji deo tela (npr. usta, grudi, guza), ja volim kad me dodirne nekako sa strane ili poljubi u ugao usta. Sjajni su poljupci na unutrašnjem delu ruke, na mišiću, toga se niko ne seti i takvi delovi tela su zapostavljeni. Takođe, volim da osetim da me dodiruje na prevoju između struka i bokova. (Kristin, 26 godina)

Ja nikada nisam doživela orgazam sa muškarcem, samo sama. Moj savet: lezite u kadu, pustite toplu vodu, raširite noge i uživajte dok pritisak raste. Ivana (21)

Comments