#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Ženski skener: I mi vas gledamo bezobrazno

Ženski skener: I mi vas gledamo bezobrazno

Znamo kako nas vidite. Jednim pogledom procenite nam gabarite i već se pitate kako li je pod rukom ono što pogled detektuje. Možda vam se sviđa i naša frizura, oči i usta, ako ste sigurni da vam odgovara naša figura. Ono što smatrate dobrim dupetom i parom sisa baš po vašem ukusu, gurnuće u drugi plan to što nam noge i nisu nešto dugačke, što su nam zglobovi glomazni i nos preoštar, što imamo piskav glas ili patkasto hodamo. Gledate na nama ono što vas loži, a ostalo je zanemarljivo. Uostalom, ne procenjujete majku svoje buduće dece, nego komad koji biste strpali u krevet, bez da se setite da pitate za ime.

I mi vas gledamo isto tako bezobrazno. Ali mnogo studioznije. Oči, osmeh, ruke, ramena, dupe, noge – sve mi to ocenimo odmah. Samo što nas zanima i kako zvučite, kako se krećete, kakvi su vam maniri, imate li smisla za humor, da li ste stvarno zadovoljni sobom, ili ste samo uobraženi sebičnjak, koji zna da je dobar frajer.

Zato tako otkidamo na glumce, koji u nekoj ulozi baš otelovljuju naš tip muškarca. Likovi na filmu imaju izgrađen karakter, pokazuju emocije, inteligenciju, duh, hrabrost, energičnost i sve ono što možda kad nikog ne glume, uopšte nemaju, čime se kao ljudi, ne odlikuju.

Naši bezobrazni pogledi i ono što između sebe komentarišemo, nije tako eksplicitno kao muška procena, ali to je zato što se ne fokusiramo na seksualne atribute. Uostalom, gledajući vas u šlic, ništa ne možemo da primetimo, osim da vam je dugmad otkopčana. Ali zato lepe oči i blistav osmeh, gusta kosa, visina, široka ramena, dugoprste šake, slatka guza i dobre noge – čine komad muškog mesa vrednim kikotanja, komentarisanja i bezobrazluka.

zenski skener Ženski skener: I mi vas gledamo bezobrazno

Jer, iako se nas nekoliko slaže da nam voda ide na usta samo od gledanja i da bismo vas rado odvele u krevet, takođe sve primećujemo koliko se arogantno ponašate, kako se pravite kul ili kakav ste prostak. Možda samo zato što vam je držanje nadmeno, ili što smo čule kako ste se obratili konobaru, ili što ste uvukli košulju u pantalone, ili imate neki nemoguć nakit ili obuću ili komad garderobe.

Ma, šta ima veze, ne bih ga vodila u bioskop, kaže jedna.

Joj, ovome treba zabraniti da se oblači. Ja bih ga držala golog, definitivno.

Ih što je sladak. Ali čuješ li ga, pobogu! Zaposlila bih mu jezik, da ga ne angažuje u pričanju, samo da se bruka.

U, vidi ovog kulera. Pasivan mamac, od glave do pete. To uzmeš bič, pucneš i samo narediš – skidaj se. A posle ustaneš i kažeš mu – slobodan si. Čućemo se. Hahahahaaaa…

I tako se to nastavlja i uglavnom se super provedemo kad smo bezobrazne.

A sve dobro znamo kako smo spremne da tolerišemo i prostakluk i nevaspitanje i neukus i sebičnost i hladnoću, kad se zaljubimo i pomislimo da ništa drugo nije važno.

Aleksina Đorđević

Editors choice