Kako da postanete savršene u oralnom seksu? U, odlično, možda će neko najzad da nam kaže nešto konkretno, o tome šta sa zubima, kako koristiti jezik, da li sisati praveći vakuum ili samo obezbediti pokretanje kožice, pomagati se rukama ili ne, šta je grubo, a šta poželjno, kako se snaći sa gutanjem pljuvačke, ne razglaviti vilicu i ne ugušiti se dok on napokon ne svrši…

Obično ne dobijemo baš jasna uputstva čitajući savete iz magazina, čak i ako su ih pisali muškarci, ali uglavnom ih ne dobijemo ni od muškarca kome pušimo. Najviše što će reći je tako, to, kad ste tek posle 15 minuta provalile šta mu godi, a vilica vas je već zabolela.

Uputstvo kao što je samo polako dok se ne digne i sad možeš jače, jeste dragoceno i korisno, ali opet, na koji način polako ili jače, moramo same da provalimo. Između ostalog, i zato što se muškarci razlikuju i anatomski i po senzibilitetu.

201206011403569849310 Ženski tripovi: Zašto čitamo savete iz magazina? (2. deo)

Kako da postanete savršene u oralnom seksu?

Tako se svaki savet o pušenju svodi na istražujte i provalite i pritom obožavajte to da radite.

Ali kad prvi sledeći put naletimo na naslov koji obećava put u profesionalizam, pročitaćemo, za svaki slučaj.

Možda piše nešto novo ili pametno, a možda iza potpisa stoji profesionalno iskustvo.

Prvi deo možete pročitati ovde.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Comments