Treba ti promena? Reši NAGRADNI KVIZ i saznaj kakvu frizuru treba da furaš ove godine!

Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Onaj osećaj kada napokon ostvariš cilj za koji si verovala da nije moguće ostvariti!

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

5 #fitnessgoals koje treba da postaviš sada da bi ovog leta najzad bila u formi i izgledala najbolje moguće

Na posebnom si režimu ishrane? Evo šta ti može pomoći da ostvariš još bolji rezultat!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

All eyes on you: Kako da odabereš maskaru koja će ti ovog puta zaista odgovarati

1/2

Muškarac koj se sprema da ti okrene leđa jer već ima aferu, ili intenzivno razmišlja o drugim ženama (ili o nekoj posebno), ne može da sakrije svoje ponašanja, a verovatno i ne želi. Možda mu je baš potrebno da ga pričitaš i olakšaš mu da te ostavi. Ako je dotle došlo, ove znake si verovatno već prepoznala, a da li ćeš mu olakšati i prekinuti sa njim pre nego što te napusti (spasavajući svoju sujetu, dok zapravo spasavaš njegovu savest), o tome treba malo da porazmisliš. Svakako, uradi ono od čega ćeš ti da se osećaš bolje, a ako ćeš se osećati bolje samo od toga da se on oseća užasno, pa, priredi mu pakao, imaš pravo na to.

Emotivna udaljenost

Kada počne da razvija osećanja prema drugoj ženi, on se udaljava od tebe i emotivno se distancira. Povlači se na očigledan način – izbegava da te gleda u oči, izbegava dodirivanje i nežnosti, stalno je zauzet i izbegava i svaki razgovor. On beži, iako je još uvek tu, a njegovo ponašanje prosto zahteva da ti učiniš nešto i postrojiš ga, kad on već nikako ne uspeva da skupi hrabrost.

Gotovo da nema seksa

Baš kad ga spopadneš i kad ne uspe da pronađe nikakav izgovor, a inače, kao što se distancira emotivno, udaljava se i telesno i nastoji da izbegne seks. Muškarac koji traži izgovore da ne dođe do seksa, svakako je više nego sumnjiv.

Mnogo manje vremena provodite zajedno

Pa kako čovek da održava paralelnu vezu, ili da aktivno radi na njenom ostvarenju, ako provodi sa partnerkom sve slobodno vreme? On odjednom mnogo radi prekovremeno, a pojavljuje se i gomila nekih društvenih obaveza koje ne može da odbije, a u koje ne može da te uključi, jer se radi o pomoći prijatelju, ili nekoj promociji ili poslovnom putovanju koje je iskrslo neplanirano.

Osećaš da si sama u toj vezi

Ti prilaziš njemu, pokušavaš da razgovaraš i da održiš afmosferu komunikacije i povezanosti, ali on se ni malo ne trudi, potpuno je bezvoljan i njegov stav govori o tome da mu je svejedno i da ti ne vredi da se trudiš.

Editors choice