Emotivni odnosi su komplikovani i kompeksni, pa tako možeš da se nađeš u vezi sa tipom koji ti se u svemu sviđa, koji se ponaša džentlmenski, zaštitnički i velikodušno i u svim aspektima vašeg odnosa je pouzdan i brižan – osim u krevetu. Sebičan ljubavnik ne mora da bude sebična osoba, barem ne na način koji će ga razotkriti i navesti vas da ga prezrete i ohladite se i koji će vam olakšati odluku da ga ostavite. Međutim, sebičan ljubavnik često jeste sebična osoba, a ako je još i prostak i hvalisavac, zaista nemate ni jedan razlog da ostanete sa njim – ne možete reći ni da ste sa njim samo zbog seksa, jer sa sebičnim ljubavnikom teško možete da ostvarite telesno uživanje i zadovoljstvo.

Ne zanima ga predigra

Među vama je možda vrlo vruće i vi ste dovoljno uzbuđeni čim počnete da se ljubite i čim osetite njegovu kožu, ruke na svom telu, erekciju… Ponekad je strast tako jaka, da zaista možete odmah početi sa seksom i u njemu vrhunski uživati – na brzaka. Ali češće je potrebno malo više vremena da se osetite spremnom, odnosno, više maženja, dodirivanja, ljubljenja i stimulacije pre penetracije. Nesebični ljubavnici cene predigru, ne samo zato što su svesni da vam na taj način omogućavaju uživanje, nego i zato što i sami uživaju u milovanju, u načinu na koji im raste uzbuđenje, u prisnosti i žaru koji oboje pronalazite i raspirujete tokom predigre. Sebičnom ljubavniku je svejedno da li ste spremni – ako niste, to je vaša stvar.

Ne pokušava da istraje

On je gotov za dva minuta i ne smatra da je bitno što vi niste doživeli orgazam, niti je voljan da se potrudi da vam ga pruži na neki drugi način. Možda je imao iskustva sa ženama koje nisu svršavale i koje su mu govorile da to nije važno i da im ne smeta – a i u tom slučaju, nezainteresovanost za vaš užitak nema nikakvo opravdanje.

Comments