POSAO: Tražimo SOCIAL MEDIA MANAGER-a – priključi se WANNABE MAGAZINE timu!

Top 5 jesenjih boja za kosu koje preporučuje celebrity colorist Min Kim

10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

1/3

Postoji interesovanje, postoji komunikacija, flert – sve ukazuje na to da se među vama nešto dešava, a ti si spremna da mu dozvoliš da te odvede u krevet, makar samo zato da prekineš dugotrajni period bez seksa, da se zabaviš, ili da proveriš kako vam radi hemija i da li da se upuštaš u nešto više sa njim. I dok ti razmišljaš dvesta na sat o svim kombinacijama i mogućnostima koje su pred vama, on je u najboljem slučaju neko sa kim ćeš imati seks za jednu noć i verovatno ga više nikada nećeš videti.

Jer je potpuno nespreman – nema hrabrosti da konkretizuje akciju, da ti zakaže sastanak i da inicira telesni kontakt, nije zainteresovan za vezu i zato beži čim ubeleži poen, ili mu se ne sviđaš dovoljno, ili je jedna osoba kad je pijan, a druga kad je trezan, ili još nije preboleo bivšu… Ima sasvim jasnih znakova da gubiš vreme i rasipaš energiju održavajući kontakt sa njim i nadajući se da će nešto biti među vama, jer imaš posla sa tipom koji ne ume i nema šta da ti pruži.

View this post on Instagram

A trip to Thailand please. @thepeckingorder

A post shared by TheCoupleGoals (@couplegoals) on

Intenzivno ti šalje poruke i deluje krajnje zainteresovano, flert je već na granici lascivnog i atmosfera je vruća, stvari samo treba da se dese. Već si rešila da ćeš dozvoliti da se dese, ili da makar nećeš učiniti ništa da sprečiš razvoj događaja – ali, razvoja nema. On nestaje i ne javlja se, a ti se pitaš šta se dogodilo i počinješ da sumnjaš da se uopšte nešto dogodilo, da ti se možda sve učinilo.

Editors choice