5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

1/3

Postoji interesovanje, postoji komunikacija, flert – sve ukazuje na to da se među vama nešto dešava, a ti si spremna da mu dozvoliš da te odvede u krevet, makar samo zato da prekineš dugotrajni period bez seksa, da se zabaviš, ili da proveriš kako vam radi hemija i da li da se upuštaš u nešto više sa njim. I dok ti razmišljaš dvesta na sat o svim kombinacijama i mogućnostima koje su pred vama, on je u najboljem slučaju neko sa kim ćeš imati seks za jednu noć i verovatno ga više nikada nećeš videti.

Jer je potpuno nespreman – nema hrabrosti da konkretizuje akciju, da ti zakaže sastanak i da inicira telesni kontakt, nije zainteresovan za vezu i zato beži čim ubeleži poen, ili mu se ne sviđaš dovoljno, ili je jedna osoba kad je pijan, a druga kad je trezan, ili još nije preboleo bivšu… Ima sasvim jasnih znakova da gubiš vreme i rasipaš energiju održavajući kontakt sa njim i nadajući se da će nešto biti među vama, jer imaš posla sa tipom koji ne ume i nema šta da ti pruži.

A trip to Thailand please. @thepeckingorder

A post shared by TheCoupleGoals (@couplegoals) on

Intenzivno ti šalje poruke i deluje krajnje zainteresovano, flert je već na granici lascivnog i atmosfera je vruća, stvari samo treba da se dese. Već si rešila da ćeš dozvoliti da se dese, ili da makar nećeš učiniti ništa da sprečiš razvoj događaja – ali, razvoja nema. On nestaje i ne javlja se, a ti se pitaš šta se dogodilo i počinješ da sumnjaš da se uopšte nešto dogodilo, da ti se možda sve učinilo.

Editors choice