Možda si samo zaljubljena i oduševljena i svesna da gledaš svog dragog kroz ružičaste naočari (što ti uopšte ne kvari uživanje), a možda si stvarno našla tipa koga ne treba da izgubiš, koji je tvoja srodna duša, tvoj prijatelj, ljubavnik i čovek. Za početak, završavate rečenice jedno drugom i zovete jedno drugo u istom trenutku (i uvek se začudite toj koincidenciji), ali to se dešava svim osobama koje su emotivno povezane i mnogo misle jedna na drugu. Da li je vaša veza jača od hemije i toplih osećanja? Trebalo bi da je odgovor u prepoznavanju ovih znakova.

Ponosan je na tebe

On smatra da si divna, sposobna, uspešna, kompetentna i da bi mogla državu da vodiš, samo kad bi te to zanimalo. Divi se tvom duhu i inteligenciji, često se konsultuje sa tobom i što je najbolje, shvataš da je neke tvoje savete usvojio, kreativno prilagodio i vrlo uspešno upotrebio! Ne smatra da je bolji od tebe samo zato što je muškarac! Pa samo to je dovoljno da se udaš za njega, a kamoli činjenica da te ceni i uvažava tvoje rasuđivanje.

On je na tvojoj strani

Niko ne sme reč kritike da uputi na tvoj račun, on će te zastupati i braniti, čak i kad nisi u pravu. Pred drugima, on je tvoj zid i zaštita – kad ostanete sami, prozvaće te i želeće da čuje zašto si napravila neki glup potez, ili, da li je istina ono što ti neko drugi prebacuje. On je zaljubljen i vitez, ali nije budala i braniće te svojim životom, ako si iskrena i odana.

Comments