Evo šta možeš da očekuješ prvih dana nakon porođaja!

Dvoje trkača osvojilo grad uprkos mraku i kiši. I sve zabeležili fantastičnim videom!

Hygge koncept u centru grada: Gde da se ušuškaš tokom hladnih zimskih dana?

Sendvič je uvek dobra ideja: 3 nova recepta za najlakši, a najukusniji obrok

Maldivi: Jedini vodič koji ti je potreban ukoliko putuješ u “tirkizni raj”

Želiš savršen, porcelanski ten? Otkrivamo ti tajne japanske beauty rutine

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Preporuka: Gde da izađeš ako voliš chill & hip atmosferu

Sve tajne savršenog Cat Eye looka!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

1/3

Misliš da možeš da prepoznaš kretena na vreme i da umeš da vodiš računa o sebi, a onda ti se desi da se zaljubiš u jednog, pre nego što shvatiš ko je on stvarno. A možda uopšte i nemaš iskustva sa kretenima i pitaš se šta te je snašlo, dok pokušavaš da se što bolje prilagodiš njegovim zahtevima. Eto, on je takav, govoriš sebi. Ne draga, on je kreten.

Pokušava da te kontroliše

Veza bi trebalo da se zasniva na poverenju i na opravdavanju tog poverenja, a kad te partner pita šta si radila, kako si provela dan i sa kim si se družila, to bi trebalo da bude zato što ga zaista zanima kakvu dinamiku ima tvoj život, što želi da te upozna, a ne da pronađe sumnjiva mesta i da kontroliše tvoje kretanje i tvoje odnose sa drugima.

Zabranjuje ti neka druženja

Pošto je stekao uvid u tvoje kretanje i odnose koje imaš sa prijateljima i kolegama, jasno će ti reći kako je nezadovoljan tvojim ponašanjem i kako neka druženja i kontakte treba da prekineš i obustaviš, jer se njemu to ne sviđa. On uopšte nema problem sa izražavanjem posesivnosti i ljubomore, on to čini sa punim pravom i može da ti deluje veoma ubedljivo. Ti ga voliš i ne želiš da ga nerviraš i nije ti teško da neke ljude izbegavaš. Ali ti prihvataš tiraniju i ukidaš svoje pravo da komuniciraš sa kim god hoćeš, na način koji smatraš ispravnim. Njegovi stavovi nisu ispravniji od tvojih, on je prosto kreten.

Zašto TREBA da se svađate sa dečkom1 Znaci da je on stvarno kreten

Editors choice