Osećanja nas vode i zavode i nikada nismo sigurni u vezu i u partnera, samo na osnovu onog što osećamo. Ponekad smo strasno zaljubljeni u nekoga ko se loše ponaša prema nama, a ponekad ne možemo od sopstvenih zbunjujućih osećanja da shvatimo šta oseća i misli partner. Dakle, potrebni su nam jasniji pokazatelji da je veza u kojoj se nalazimo dobra i da je partner vredan naših osećanja.

On vas sluša kad govorite

Možda ga ne zanima to o čemu govorite, ili mu se ne dopadaju stavovi koje izlažete, ali on se neće smarati i svađati, nego će slušati i nastojati da razume. Rasprave sa njim su argumentovane i konstruktivne, jer on sluša i uvažava vaše argumente, kao što i osnovano izlaže sopstvene.

Ljubazan je prema ljudima

On ne zloupotrebljava svoj šarm da bi nekog nagovorio na nešto ili kupio neku prednost, prosto je ljubazan prema svima, bez razlike. Dobri maniri su, koliko odraz kućnog vaspitanja, toliko i samokontrole i savesnosti.

Dobar je prema ženama u svom životu

Ne govori loše o bivšim devojkama, ima dobar odnos sa majkom, sestrama, tetkama, koleginicama, komšinicama. On voli ženski svet i dobro se oseća među ženama, ne zato što je zavodnik i što voli da bude glavni, nego zato što su mu žene stvarno zanimljive i drage, a shvata i da ima šta da nauči od njih.

veza 2 Znaci da ste u vezi u kojoj ćete možda i ostati
Comments