Ako počne da se dešava da odjednom od svog muškarca dobijaš svu onu pažnju koja ti je nedostajala i baš onako kako si želela da je dobiješ, možeš da posumnjaš u njega i da se zapitaš šta li je zgrešio, kad je naprasno postao tako uslužan, nežan i strastven. Možda se trajno “opametio” ili najzad prestao da tera inat tvojim željama i zahtevima, možda pokušava da opere savest, a možda mu je samo do raspirivanja žara i pomeranja granica, a svestan je da ćeš radije sarađivati ako je predusretljiv i neodoljiv – kao što je bio u prvim danima ljubavi, a zbog čega mu često prebacuješ, pitajući se gde je onaj momak u koga si se zaljubila.

Donosi poklone

Inače mu to nije važno i nikad nije ni razmišljao o tome da li je to tebi važno, a sada je postao pažljiv. Cveće, čokolada, zanimljiv komad nakita, seksi veš… Vrlo mudro od njega, jer naravno da ćeš želeti da isprobaš taj seksi veš prvom prilikom i da mu omogućiš da svoj poklon svuče sa tebe. I dok se ti pitaš da li je pokupio neke savete sa interneta i šta ga je podstaklo, on te ležerno informiše o tome da je njegov prijatelj sa svojom devojkom isprobao trojku, ili neku seksi igračku, ili igru. Iako zvuči kao da mu to je to zanimljivo samo kao fenomen, on je zapravo žestoko zainteresovan i hoće da vidi kako ti reaguješ na to i ima li šanse da uvedete nešto novo u svoju intimnu praksu.

View this post on Instagram

Лайк, если разделяешь мое мнение 👇🏼Сегодня, ребят, не добрый пост. Пост о людях-побирухах. Знаете, кто это такие? Это люди, которые заваливают Директ моим подписчикам со словами «поделитесь пресетом Мармурок, вы же его на акции купили» или «вам же он бесплатно достался». Я знаю, что многие перепродадут за копейки. Но есть процент людей, которые отправляют мне скрины этих запросов в недоумении. ⠀ ⠀ Вопрос к побирухам. А че ж вы не накидываетесь на человека, который вышел из магазина с пакетом чипсов? «ну отдай мне половину, ты же по скидке взял». ⠀ ⠀ В интернете мы смелее. У вас нет чувства собственного достоинства? Или вы жидитесь купить такую ерунду, как пресет? Ну создайте свой. Это же будет совершенно бесплатно. Зачем унижаться? А если так сильно хочется чужой, можно один раз лишнюю другую ерунду не купить. Дорого? Я устраиваю акции, дождитесь.⠀ ⠀ В связи со всем этим, больше я пресеты не разыгрываю. ⠀ ⠀ Ну и клевые ребята и их пёсик на фото, чтобы чуть-чуть разбавить негатив 😊

A post shared by Anastasia Marmurok (@marmurokph) on

Priređuje ti romantično veče

Koje će se naravno završiti u krevetu, to je ono što očekujete dok se radujete zbog ove osmišljene predigre, odnosno udvaranja za koje ste zaboravili kako izgleda. I dok se opuštate u njegovom naručju, osećajući se kao poželjna žena više nego inače, na vrhuncu strasti on uradi nešto sasvim neočekivano – plasira ti malo domanacije i dozirane grubosti, kao što je ujed za vrat, držanje za kosu, udarac po zadnjici, kao da je to nešto što inače spada u vašu igru. Ne ide dalje od toga – nudi ti da isprobate malo grublji seks i čeka da vidi kako ćeš reagovati. Možda si iznenađena i zbunjena, ali nema razloga da ne budeš poštena prema sebi, taj pristup te je verovatno uzbudio više nego što te je uznemirio kao znak da tvoj muškarac hoće od tebe nešto što do sada nije bilo na intimnom repertoaru. Nema nikakvog razloga da ne istražiš svoje uzbuđenje malo temeljnije i maštovitije.

Comments