Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

1/3

Možda mislite da ste u vezi, jer imate nekog i deluje kao da je sve u redu – on je prijatan i šarmantan kad je sa vama, ali nije sa vama onako često kako biste hteli i dostupan je samo kad mu to odgovara, ali vi prelazite preko toga i pronalazite opravdanja. On je zauzet i puno radi i tek ste na početku, biće drugačije kasnije, kad se bolje upoznate i zbližite. Ipak, izgleda da on za to nije zainteresovan i pokušava baš to da izbegne, a vi pokušavate da ignorišete te znake. On možda i ne misli da ste vi njegova devojka, nego šema.

Šalje vam poruke samo kad je pijan

To je dovoljno da vas razneži, ali ipak ne pokazuje njegova prava osećanja, iako se vama ne sviđa da to tako posmatrate. Nemoguće da je sve ostalo vreme toliko zauzet, da se uopšte ne seti da vam pošalje poruku, a ima vremena da pijanči i onda se seti da postojite i da ste mu čak vrlo simpatični i dragi. Ali kad se otrezni, on opet to zaboravi. Trebalo bi i vi da zaboravite, jer momak koji se tako ponaša, sigurno ne misli ozbiljno sa vama.

Znaci da vaš dečko ne misli ozbiljno a možda vam i nije dečko Znaci da tvoj dečko ne misli da ste u vezi

Uzmakne kad vas slučajno sretne

Momak koji gaji osećanja prema vama, obradovaće se kad slučajno naleti na vas i biće mu drago. Onaj ko vas drži u rezervi, ponašaće se rezervisano. Ustuknuće, biće hladan i u gardu, jer mu se uopšte ne sviđa da vas sretne onda kad nije planirao – to ga izbacuje iz ravnoteže i kvari mu planove. A ako je sa nekim u društvu i treba da vas predstavi, on neće reći “ovo je moja devojka“. Trebalo bi da je ovo dovoljno jasan znak vašeg statusa kod njega, pa ga nemojte ignorisati samo zato što se on vama sviđa.

Editors choice