5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/3

Možda mislite da ste u vezi, jer imate nekog i deluje kao da je sve u redu – on je prijatan i šarmantan kad je sa vama, ali nije sa vama onako često kako biste hteli i dostupan je samo kad mu to odgovara, ali vi prelazite preko toga i pronalazite opravdanja. On je zauzet i puno radi i tek ste na početku, biće drugačije kasnije, kad se bolje upoznate i zbližite. Ipak, izgleda da on za to nije zainteresovan i pokušava baš to da izbegne, a vi pokušavate da ignorišete te znake. On možda i ne misli da ste vi njegova devojka, nego šema.

Šalje vam poruke samo kad je pijan

To je dovoljno da vas razneži, ali ipak ne pokazuje njegova prava osećanja, iako se vama ne sviđa da to tako posmatrate. Nemoguće da je sve ostalo vreme toliko zauzet, da se uopšte ne seti da vam pošalje poruku, a ima vremena da pijanči i onda se seti da postojite i da ste mu čak vrlo simpatični i dragi. Ali kad se otrezni, on opet to zaboravi. Trebalo bi i vi da zaboravite, jer momak koji se tako ponaša, sigurno ne misli ozbiljno sa vama.

Znaci da vaš dečko ne misli ozbiljno a možda vam i nije dečko Znaci da tvoj dečko ne misli da ste u vezi

Uzmakne kad vas slučajno sretne

Momak koji gaji osećanja prema vama, obradovaće se kad slučajno naleti na vas i biće mu drago. Onaj ko vas drži u rezervi, ponašaće se rezervisano. Ustuknuće, biće hladan i u gardu, jer mu se uopšte ne sviđa da vas sretne onda kad nije planirao – to ga izbacuje iz ravnoteže i kvari mu planove. A ako je sa nekim u društvu i treba da vas predstavi, on neće reći “ovo je moja devojka“. Trebalo bi da je ovo dovoljno jasan znak vašeg statusa kod njega, pa ga nemojte ignorisati samo zato što se on vama sviđa.

Editors choice