Primetićeš i sama da nešto nije u redu, ali pitaćeš se, ženskom logikom, zašto on ne pokušava da reši to što nije u redu, zašto se ne svađa i zašto uopšte ostaje u vezi? Možda ima neki problem, koji ne može ili ne želi da podeli sa tobom? I tako, ženska logika će te odvesti dublje i dalje, nego što ijedan muškarac ikada ide u svojim motivima, razlozima, akcijama i reakcijama. Ako sumnjaš da više nije zainteresovan, ovo su najverovatniji pokazatelji:

Više se ne svađate

Deluje kao da je to dobar znak, ali lako ćeš razlikovati mir koji je posledica slaganja i balansa, od onog koji je posledica distanciranja. Njemu više ništa ne smeta kod tebe, jer te verovatno i ne primećuje, nema zbog čega da se svađa, jer mu više nije stalo. Znaćeš tačno po načinu na koji te kulira kad pokušavaš da ga uzdrmaš i izazoveš.

Stalno gleda u telefon

Pa, to danas prilično svi rade, ali kad pokušaš da mu skreneš pažnju, odgovara rasejano i ne diže pogled. Vrlo jasna poruka da mu više nisi zanimljiva, da te uzima zdravo za gotovo, da ne želi da se suoči sa tvojim (a verovatno ni sa svojim) nezadovoljstvom. Uređaji savremene komunikacije odlični su paravani iza kojih možeš da se kriješ, kao noj sa glavom u pesku.

Stalno nosi trenerke

Uvek ga viđaš u nekoj sportskoj poludronjavoj varijanti, a to je možda zato što više i ne izlazite zajedno, pa da se on malo skocka za neku priliku. Stvarno, kad ste poslednji put izašli negde, a da možete da kažete da vam je bilo prijatno i da ste se lepo proveli?

decko2 Znaci da tvom dečku više NIJE stalo
Comments