On može da bude divan u početku, pa da se posle nekog vremena stvari promene na, za vas, nerazumljiv način, jer niste uočili nikakve crvene zastavice – zbog toga znake da je divan treba prihvatiti sa malom dozom rezreve. On je verovatno dobar momak i sa njim verovatno možete da ostvarite stabilnu i ispunjavajuću vezu, ako vam se dovoljno sviđa i ako se ispostavi da je takav zato što je takav, a ne zato što je samo znao šta žene cene i umeo da se lepo ponaša da bi dobio ono što hoće. Dakle, ovi njegovi gestovi i ponašanja su dobri predznaci, samo treba u praksi (u vezi) da pokažu istrajnost i autentičnost.

Šalje vam poruku za dobro jutro

Misli na vas čim se probudi i toje baš lepo. Naročito je lepo što on želi da vi to znate, ne stidi se da pokaže da je zainteresovan, ne kalkuliše sa svojim osećanjima. To je ljubazno i laskavo, a vrlo verovatno i istinito. Iskazivanje pažnje ne može da dosadi. Ili može?

Kaže vam da ste lepi iako se vi ne osećate baš tako

Običan kompliment može mnogo da znači baš onda kad ga ne očekujete i ne osećate se lepom. Ako ste njemu lepi i onda kad sebi niste, to znači da vas gleda očima lepote – vidi je u vama i onda kad niste baš u formi, dopadate mu se, ne samo kao pojava. Možda je vešt laskavac, a možda oseća da vam je potrebna podrška i želi da vam je pruži, što je stvarno viteški s njegove strane.

veza 1 Znaci koji ukazuju na to da je on verovatno momak za vas
Comments