Znakova upozorenja je mnogo, što ste mogli videti u prvom delu, a sada nastavljamo sa njihovim spiskom. Ako ne prihvatate stvari koje vam smetaju kod partnera, nego nastojite da potisnete svoje nezadovoljstvo i da ih ne vidite, one će sigurno otići tamo kuda sve zapušteno ide spontano – nizbrdo. Možda ste spremni da napravite ozbiljan korak ka zajedničkom životu i braku, ali budite svesni da se verovatno vezujete za budućeg bivšeg i razmislite dobro o tome.

Znaci upozorenja da ste u vezi sa budućim bivšim1 Znaci upozorenja da ste u vezi sa budućim bivšim (2. deo)

Nerviraju vas njegove fizičke karakteristike i ponašanje

Ako vas u ovom trenutku iritira način na koji se iskašljava, ili drži telefon udaljen od usta i viče, kako krcka zglobovima, kako žvaće i kako stenje kad ustaje, kako vuče noge po podu, kako mu večito vire dlake iz nosa, hrče ili ima loš dah, ili bilo šta drugo što je njegova fizička karakteristika i ustaljeno ponašanje koga nije svestan, to znači da ga ne prihvatate potpuno takvog kakav je, dok istovremeno negde u sebi osećate krivicu što ste takav sitničar. Ukoliko vam njegovo telo i navike nisu bliski i prihvatljivi kao vaše sopstvene, počećete da ga mrzite, a jednog dana ćete postati svesni toga i više nećete hteti da trpite takav odnos. Bolje ga preispitajte odmah.

On je nezreo, a možda i nezainteresovan

Sve drugo ga više zanima od razgovora sa vama i vašeg odnosa. Radije igra igrice, pere auto, surfuje, gleda TV i spava, nego bilo šta drugo što bi mogao da radi sa vama. Vi ste prosto tu i on to uzima zdravo za gotovo. Šta ulaže u odnos? Samo svoje prisustvo i misli da je to dovoljno. Da li je?

Comments