Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Bilo je lepo dok je trajalo, a trajalo je dugo, međutim, u poslednje vreme osećaš da nešto nije u redu, da ne možeš da se pokreneš u potpunosti, jer osećaš hedikepiranost i blokadu od strane svog partnera. Ali to nije samo tvoj osećaj, niti neko psihičko stanje, već su blokade prilično realne, počinje da ti brani da ideš gde želiš, da radiš šta želiš, a ti i dalje opstaješ u toj vezi, jer je navika ta koja te sprečava da načiniš pravi korak, koji ti u ovom trenutku izgleda zaista radikalno i naglo. Vreme je da saznaš koji su to znakovi koji ti pokazuju da je tvoja veza toksična.

toksicna veza 1 Znakovi koji ti ukazuju da si zarobljena u toksičnoj vezi

Jedan od najboljih pokazatelja veze koja je poprilično toksična i tako na vas i deluje, jeste kada ti partner brani ili prebacuje zbog toga što izlaziš sa svojim društvom na kafe, negde na ručak, ili još gore kada sa njima odeš u neki noćni provod. Ovo ti se dešava u poslednje vreme i sve više svađa se upravo zbog toga i odvija? Ono što te čeka jeste da ćeš ljude koje voliš sve manje viđati, a onda će i oni posle stotog puta da ti dokažu da nije on za tebe odustati i ostaviti te, posle čega ćeš shvatiti da više nikoga nemaš osim njega, a ni on nije kvalitetno pored tebe. Zato preseci i donesi konačnu odluku koja će te osloboditi tih “ljubavnih” stega.

Editors choice