Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

Sa kime bi volela da sarađuješ na domaćoj sceni, a sa kime na stranoj?

Zanimljivi su mi izvođači koji su još uvek na početku, koji su već postigli uspeh, ali za koje verujem da su velike stvari tek pred njima. Sa naše scene su to Klinac i Angellina, dok mi sa strane primamljivo deluju Sabrina Claudio i IAMDDB.

Sa samo 15 godina si odlučila da odeš u Los Anđeles i nadogradiš svoje znanje i iskustvo kroz saradnju sa tamošnjim muzičarima i kompozitorima. Koliko je LA uticao na tebe u vidu tvog muzičkog, ali i modnog stila?

Ne znam koliko je LA uticao na mene jer nisam svesno pokušala da se prilagodim tom gradu i ljudima. Sve je išlo nekako spontano. I pre nego što sam otišla u USA slušala sam stranu muziku i imala izgrađen stil odevanja. Naravno, bilo bi sumanuto reći da život tamo nije uticao na mene, ali mnogo mi je značajnije to kako je LA uticao na moju ličnost. Tamo sve devojke izgledaju kao modeli i sređene su od jutra do mraka. Ne prođe dugo pre nego što shvatite da morate da se istaknete po nečemu drugom, dubljem i ozbiljnijem ukoliko želite da vas neko zapazi. Fizički izgled je, kako god to nekome zvučalo, na poslednjem mestu.

Zoi 4 Zoi   Novo lice na domaćoj muzičkoj sceni vredno pažnje!

Koga bi navela kao muzičku inspiraciju, a koga kao modnu? Kome se diviš?

Znam da bi očigledan odgovor bio Rihanna jer mi već govore da sam Rihanna za siromašne, ali ja sam skroz okej sa tim. (smeh) Ne postoji tačno određena osoba kojoj se divim ili u kojoj vidim uzora. Naprosto, na mene utiču svi oni u čijim pesmama ili oblačenju mogu da osetim ličnost koja se nazire ispod svega toga. Ne mora čak ni da mi se dopadne nečiji stil ili muzika, a opet može da utiče na mene na osnovu toga koliko je svoj i koliko je sebe dao u svojoj umetnosti.

U svom prvom video spotu, kao i kroz prateće promo fotografije, demonstrirala si nesvakidašnji modni stil koji je veoma moderan i drugačiji od svega što smo videli. Kako biraš svoje odevne kombinacije?

Nikad ne planiram šta ću obući u toku sutrašnjeg dana i slično. Ne puštam odeću da diktira moje raspoloženje nego obrnuto. Moji prijatelji znaju kako se osećam čim me ugledaju, pa tako prevrnu očima što sam izašla u duksu usred jula, ali ako ja imam momenat sebe u duksu onda će tako i biti bez obzira što je +40 napolju.

U porodici imaš jake i uspešne žene, koliko one utiču i kako reaguju na tvoje izbore u karijeri trenutno?

Od njih dobijam samo punu podršku, pozitivnu energiju i savet da ostanem svoja šta god da radim. Mislim da je to najbolji mogući savet koji su mogle da mi daju.

Zoi 3 Zoi   Novo lice na domaćoj muzičkoj sceni vredno pažnje!

Šta slušaš ovih dana?

Znam da će ovo zvučati smešno, ali celo jutro slušam gospel muziku. Ne znam tačno kakvu to krizu identiteta proživljavam.

Kakvi su ti planovi za naredni period?

Imam u planu da što više snimam, što više izbacujem i što više dam sve od sebe. Drugi planovi su skloni izmenama, pa ne bih mnogo govorila unapred, ali idem korak po korak, pa dokle stignem.


Fotografije: Miloš Nadaždin

Jovan Žihlavski

Editors choice