Astrolozi se zaklinju u neverovatan uticaj zvezda na naše živote! Sve što radimo, volimo i to kako se ponašamo, posledica je neke više sile. I ne, nemojte da mislite da ovaj tekst čitate svojom voljom! U horoskopu vam tako piše!

Tako bar kažu astrolozi.

Inače, to što smo u horoskopu Ovan, Jarac ili Vodolija u velikoj meri određuje naš životni vek. I to da li volimo seks ili ne i koje su nam fantazije i koje poze volimo, da, čak i to su zvezde odredile! Možda i mislite da je ovo potpuna glupost, ali uvek je zabavno pročitati šta to zvezde znaju o nama što mi ne znamo, pa zato pogledajte šta horoskopski znak vašeg dragog otkriva o njegovim seksualnim apetitima.

Ovan (21. mart – 20. april)

Ovnovi žude za seksom na brzaka. Skidajte mu odeću u hodu i navalite. Taj fazon “želim-te-odmah-sada-odmah” u njemu budi strast i želju i pozitivno utiče na njegov ego.

Bik (21. april – 21. maj)

Oni žele vizuelni doživljaj. Senzualnost. Izludite ga zavodljivim striptizom i nevaljalim čipkastim vešom.

seksi muskarac Zvezde & seks

Blizanci (22. maj – 21. jun)

Blizance ćete oduševiti i uzbuditi dirty talk-om. Nemojte da se stidite, pustite mašti na volju i igrajte prljavo. Seks ponekad i treba da bude divlji, razuzdan, drugačiji.

Rak (22. jun – 22. jul)

Poznati kao romantični znakovi, Rakovi uživaju u nežnom, romantičnom seksu u kome mogu da budu bliski sa svojom partnerkom i potpuno joj se posvete.

Comments