Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

10 flert caka kojima ćeš osvojiti tipa koji ti se dopada (1.deo)

10 flert caka kojima ćeš osvojiti tipa koji ti se dopada (1.deo)

1/2

Sviđa ti se taj dečko, ali nemaš ni najmanju ideju kako da flertuješ s njim? Ne možeš da prestaneš da razmišljaš o njegovim neodoljivim rupicama na obrazima i tim dubokim, plavim, magičnim očima. Želiš ga i voljna si da učiniš taj prvi korak, ali se plašiš da ne napraviš budalu od sebe. Pa, možda je sve što ti je potrebno malo flert pravila. Naoružana sa ovim savetima, obećavam da će se taj dečko istopiti!

Neka ti uhvati pogled

Ovo je lični favorit. Ako vidim nekoga ko mi se sviđa, uvek mu to i pokažem tako što ga pogledam nekoliko puta, nadajući se da ću biti uhvaćena na delu. A kada me uhvati, uputim mu lukav osmeh, gledam ga još par sekundi i odvratim pogled. Ovo mu daje do znanja da si zainteresovana, a i jako je zanimljivo igrati se pogledima u prostoriji punoj ljudi. Samo nemoj dozvoliti da budeš uhvaćena kako ga posmatraš previše, bez obzira koliko je lep. To je već jezivo.

shutterstock 51816469 10 flert caka kojima ćeš osvojiti tipa koji ti se dopada (1.deo)

Pogled koji osvaja

Budi razigrana

Ako si već toliko radila da bi popričala sa njim, samo zapamti da budeš vesela i razigrana. Flert mora da bude zabavan! Smeši se i pod tim ne mislim na lažni osmeh prodavačice iz supermarketa na ćošku. Mislim na pravi, topao osmeh, sa kojim izgledaš prijateljski nastrojena i vredna prilaženja. Izazivati ga razigrano je takođe dobar način da se opusti. Ali zapamti da on želi da čuje o njegovim “usnama crvenim kao ruža“. Ako ne pričaš prvi put sa njim, pokušaj da mu izmisliš nadimak. Nešto slatko, ali opet muževno, što će ostati između vas. I ne, princeza Jasmin nije dobar nadimak za dečka. To sam naučila na teži način, kada sam imala 14.

Editors choice