Sledeći u nizu neizbežnih aksesoara za posao ove zime jesu kaiševi. Napravljeni od najrazličitijih materijala – kože, platna, skaja, predstavljaju više nego moderne detalje kojima možete upotpuniti svoje svakodnevne, ali i poslovne odevne kombinacije. Vodeći se svetskim trendovima prikazanim na modnim pistama širom sveta, za sve poslovne dame odabrali smo pet različitih modela kojima će osvežiti svoj izgled.

Klasičan detalj je tanki braon kaiš koji možete poneti uz belu košulju i usku pencil suknju. Prepleteni široki kaiš će se idealno slagati uz elegantni džemper ili haljinu kreiranu u romantičnom stilu. Svetlucave nijanse idu uz tunike i jednobojne autfite, a print će svakom poslovnom autfitu dati prefinjen pečat. Karirana šara odlično pristaje uz odela i kapute. Budite inspirativni kada je osmišljavanje poslovnog autfita u pitanju.

dddd1 Aksesoari za posao: Kaiševi

Jednostavnost je uvek u modi

image1xxl2 Aksesoari za posao: Kaiševi

Prepleteno za sve ljubitelje vintidž stila

image1xxlaaa1 Aksesoari za posao: Kaiševi

Sjaj za elegantne poslovne autfite

image1xxlddd1 Aksesoari za posao: Kaiševi

Print kao neodoljiva inspiracija

image1xxlf1 Aksesoari za posao: Kaiševi

Karirano kao prepoznatljiv trend


Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Editors choice