Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Coffee Room – za sve koji žele više!

Coffee Room – za sve koji žele više!

Kada jedan kafić postane omiljeno mesto susreta i druženja, kako za neobaveznu kafu i osveženje, tako i za mesto odakle kreće dalji provod, onda to postaje više od običnog kafea. Kada, uz to, izraste u značajnu lokaciju za poslovne sastanke i jedno od najprepoznatljivijih mesta u gradu za uživanje u vrhunskim kolačima i sladoledima, tada se može reći da je koncept potpuno uspeo i da su brojni gosti prepoznali želju i trud tima koji želi da ponudi vrhunski ambijent i kvalitet usluge i ponude.

Coffee room Coffee Room – za sve koji žele više!

Coffee Room je upravo takvo mesto, ambijent gde se prepuštate uživanju u dobrom piću i slatkim i slanim zalogajima, zaboravljate na vreme i provodite prijatne trenutke sa prijateljima, voljenom osobom ili poslovnim partnerima.

Coffee room 2 Coffee Room – za sve koji žele više!

Već pet godina Coffee Room uspešno radi u prizemlju tržnog centra Ušće, ima najviši nivo usluge, a ponudu konstantno osvežava zanimljivim novitetima, tortama i kolačima, sendvičima i salatama i širokom paletom napitaka i koktela.

Više je faktora za uspeh Coffee Room-a. Na prvom mestu, to je vrhunska usluga, jer je u Coffee Roomu gost na prvom mestu. Dalje, torte i kolači koje proizvodi HomeMade Company, odavno su sinonim za vrhunski kvalitet, ukus i izgled, a Coffee Room nudi kompletan HomeMade asortiman. Deo slatke ponude prilagođen je dijabetičarima, vegeterijancima i veganima, jer su u ponudi Raw Cakes, presne torte. Pored toga, zanimljive kombinacije ukusa sendviča i salata omogućavaju gostima kvalitetan doručak ili slani obrok bilo kada u toku dana.

Coffee room 4 Coffee Room – za sve koji žele više! Coffee room 3 Coffee Room – za sve koji žele više!

U okviru Coffee Room-a nalazi se i prodavnica HomeMade Company gde posetioci mogu uživati u vrhunskom sladoledu i originalnim francuskim macaronsima. Veliki izbor slatkih poklon proizvoda iz HomeMade prodavnice garantuje zadovoljstvo osobe kojoj je poklon namenjen, bez obzira da li se radi o deci, partnerima, prijateljima ili poslovnim saradnicima. Poklon torte, Sweet Selection i Cocktail Selection fenomenalnog su izgleda i ukusa, u luksuznom pakovanju, i predstavljaju odličan izbor za poklon.

Lepa i uspešna Coffee Room priča se širi jer se uskoro očekuje otvaranje još jednog objekta u centru Beograda. Za još više lepih trenutaka…

 

Editors choice