5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Da li ste za turban? Može, hvala!

Da li ste za turban? Može, hvala!

Nekada davno, nosile su ih samo filmske dive, ali ih je 2007.godine Miuccia Prada ponovo vratila na modnu scenu. Turbani su jedan od retkih modnih dodataka koji su se za samo tri godine kasnije još jednom pojavili kao trend, i sve to u jednoj deceniji! Mišljenja su podeljenja oko njegove funkcije i samog izgleda, mnogima se čak i ne dopada (postoje i oni koji smatraju da ovo predstavlja ismejavanje muslimanske nošnje) ali je isto tako veliki broj devojaka odmah prihvatio ovaj trend. Kreatori imaju pravo da pokažu sve ono što ih je inspirisalo.

Mogu biti od najrazličitijih materijala i dezena i u zavisnosti od toga mogu se nositi u svako godišnje doba. Kao turban se može iskoristiti i neka stara marama koju ste pronašle u bakinom ormaru, savijte je u trougao, na glavu postavite suprotno od pravilnog nošenja ( špic trougla okrenut na gore) , krajeve koji služe za zavezivanje preklopite na čelu, a ostatak sakrijte ispod marame na vratu i vaš turban je spreman za prvu šetnju po gradu!


Vanja Milićević voli modu, ponekad i preteruje u toj ljubavi, uživa dok šeta radnjama, kad otkriva nove dizajnere, modne trikove i stilove! Njen moto: ” Fashion fades, only style remains the same.”

Editors choice