Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

“Elle Brazil” – septembar 2011.

“Elle Brazil” – septembar 2011.

Za septembar mesec “Elle Brazil” je uradio čak četiri naslovne strane, a naslovnice su dobile Isabeli Fontana (Isabeli Fontana), Izabel Gular (Izabel Goulart), Lusijana Kurtis (Luciana Curtis) i Renata Kerten (Renata Kuerten) i Ana Beatris Baros (Ana Beatrz Barros).

ellecoverff1 Elle Brazil  septembar 2011.

U editorijalu pod nazivom “Fetiche Noir”, brazilska lepotica, Ana Beatris Baros, pojavljuje se u seksi kostimima i izuzetno izazovnim pozama. Za stajling se pobrinula Suzana Barboza (Susana Barbosa), a zavodljive, crno-bele fotografije su delo Fabia Bartleta (Fábio Bartelt).

1241 Elle Brazil  septembar 2011. 213 Elle Brazil  septembar 2011. 39 Elle Brazil  septembar 2011. 59 Elle Brazil  septembar 2011.

“Savage Beauty” je naziv editorijala koji je fotografisao Gaj Paganni (Gui Paganini), a ispred njegovog objektiva se našla Izabel, poznata kao jedan od anđela brenda Victoria’s Secret.

11111 Elle Brazil  septembar 2011. 22222221 Elle Brazil  septembar 2011.

Pred istim fotografom je pozirala i Isabeli Fontana, jedna od najtraženijih modela današnjice. Isabeli ima ulogu rok šik devojke, u aktuelnim modelima i bojama, a u editorijalu “Menina Veneno”. Sve ove devojke predvode brazilski “Monage Dream Fashion Tour”, koji ugrožava popularnost modnog spektakla koji svake godine priređuje Victoria’s Secret.

125 Elle Brazil  septembar 2011. 214 Elle Brazil  septembar 2011. 310 Elle Brazil  septembar 2011. 49 Elle Brazil  septembar 2011.
Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Editors choice