Ovan

Ovan

30. Decembar

Ako se povede priča o modi i stilu odevanja rekli bismo da je predvodnik u čitavom Zodijaku osoba rođena u znaku Ovna ili ona dama koja ovaj znak ima naglašen u svom natalu kroz podznak ili Veneru. Ovde je reč o trendseterkama. Žene koje su u stanju da postavljaju modne trendove (Viktorija Bekam (Victoria Beckham)) i svakako budu u prvom planu kako god bile obučene i gde god se pojavile. Često žene iz našeg svakodnevnog života koje nose u sebi energiju znaka Ovna budu prepoznatljive upravo po svom dobrom ukusu, uvek u trendu, hrabro nose sve ono što se tek pojavilo na tržištu i tako ruše barijere i oslobađaju ostatak Zodijaka da slobodno ponesu upravo to što je sada najmodernije.

One su savremene žene, besprekorno sigurne u sebe koje će i u nekoj potpuno “muškobanjastoj” kombinaciji dobro izgledati. Savršene za njih su  pantalone (ili suknja) sa visokim strukom, košulja koja je usklađena sa pantalonama, pa čak i najjednostavnija bela, vrtoglave potpetice i moderna kožna tašna. Sve ovo biće dovoljno da žena Ovan bude u prvom planu, vrlo seksepilna i da sija kao kakva zvezda sa crvenog tepiha.

ovan111 Ovan

Ovnice vole da privuku pažnju okoline, volimo crveni ruž baš na njihovim usnama, a one ga obožavaju. Generalno, njihov zaštitni znak jeste crvena boja, vole i crnu boju, a lepo im pristaje i ljubičasta. Ako ove dame obuku haljinu verujem da ona mora da bude makar od prijatnog materijala i da liči na uniformu ili jednostavnog kroja, da prati liniju tela, skroz uska do malo ispod kolena.

ovan c1 Ovan

Garderoba Ovnica je pre svega usklađena sa njihovom prirodom – izazovna ali jednostavna, a dobar metalni nakit, narukvica, ogrlica, ukrasi za kosu, šeširi i marame – sve to može da prođe kao deo njihovog aksesoara, ali da je jednostavno, obavezno nešto što se tek pojavilo na tržištu i što će one svakako uspeti smelo i sasvim opušteno da ponesu ponosne na svoj stil, što su uvek prve, i naravno uvek u trendu.


Jelena Milićević = fashion manijak + zaljubljenik u astrologiju. Carpe diem – svaki novi dan neka bude jednako zanimljiv, poseban i ispunjen do kraja. A naravno i “Be yourself, everyone else is already taken.” Oscar Wilde.

Komentari