5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Četiri načina na koje joga unapređuje vaš seksualni život

Četiri načina na koje joga unapređuje vaš seksualni život

1/4

Dobro je biti u kondiciji, na bilo koji način, ali joga vam pruža mnogo više od toga. Balansiranje energije koje se dešava dok nastojimo da pravilno izvedemo položaje, slušanje instrukcija i rastezanje mišića koje pri tom opuštamo, koncentracija na telesni osećaj, usklađivanje disanja sa pokretima – sve se to trajno utiskuje u naše ćelijsko pamćenje i u našu svest. Vrlo brzo, shvatićemo da osim opšteg boljeg stanja i raspoloženja, od joge imamo sasvim konkretnu i praktičnu dobit, kao što je bolja cirkulacija, prestanak bolova u leđima i kočenja u vratu i – bolji seks.

Elastičnost

Vežbanjem joge stiče se trajna elastičnost. Uz malo razgibavanja i zagrevanja uspećete da izvedete sve asane, čak i ako ste mesecima lenstvovali i zapostavljali vežbanje.

U krevetu nećete baš moći da prikažete svoju veštinu dubljenja na glavi (mada možete da pokušate), ali bićete vrlo zadovoljni kad shvatite koliko vam ta elastičnost znači u trenucima kad želite da se što više otvorite i približite partneru – nisu vam potrebni jastuci za podupiranje, ako možete svoja kolena da povučete do ušiju, da raširite i savijete noge koliko god je potrebno ili da se izvijete u most, sa maksimalno raširenim kolenima, dok vas partner više usmerava rukama na karlici, nego što vas pridržava.

Takođe, otkrićete da je pod najbolje mesto za seks. Kreveti su ograničavajući, ne pružaju dovoljno čvrstu podlogu za izvijanje, ugibaju se pod vama i škripe.

Četiri načina na koje joga unapređuje vaš seksualni život3 Četiri načina na koje joga unapređuje vaš seksualni život

Editors choice