5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Modna opsesija dana: Cipele Christian Louboutin

Modna opsesija dana: Cipele Christian Louboutin

Jedan od najpopularnijih brendova obuće na svetu jeste svakako francuski brend Christian Louboutin. Malo je reći da su cipele ovog brenda predivne. One su božanstvene! Interesantna karakteristika obuće ovog brenda jeste crveno dno. Mnogi brendovi kopiraju famozno crveno dno, ali samo obuća sa potpisom Christian Louboutin ima dno određene nijanse crvene boje, kao i utisnut logo brenda. Jedino brend Christian Louboutin raspolaže pravom na upotrebu dotične crvene nijanse. Prestižnom imidžu obuće ovog brenda je, pored crvenog dna, doprineo visok kvalitet i predivan dizajn proizvoda.

Danas vam predstavljamo crvene cipele sa potpisom ovog brenda. One su posute sitnim šljokičastim prahom. Izražene nitne na njima, kao i tanka i elegantna štikla, zlatne su boje. Kombinacija crvene i zlatne je prefinjena i elegantna. Dno cipela je, naravno, crveno i na njemu se nalazi utisnut logo brenda.

Kako da ih nosite: uz neku elegantnu, a opet i zavodljivu haljinu ove cipele će izgledati fenomenalno. Isto tako, odlična je kombinacija uzanih farmerica, crvenog sakoa sa zlatnim nitnama i ovih cipela.

Crvene cipele Christian Louboutin Modna opsesija dana: Cipele Christian Louboutin

Fabulozne cipele Christian Louboutin

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Editors choice