Gianmarco Lorenzi je fantastičan brend čije su cipele predivne. Sa ovim brendom smo vas upoznali kroz neke od naših prethodnih modnih opsesija. Priznaćete, Gianmarco Lorenzi cipele su neodoljive!

Danas vam predstavljamo dva modela cipela ovog neverovatnog brenda.  Oba modela krase nitne. Prvi model cipela je odmeren i od finog je pliša sive boje. Drugi model je pak malo buntovniji zbog naglašene platforme i kože od koje je napravljen. Jedno je sigurno, a to je da u zavisnosti od prilike u kojoj se nalazite, jedne od ovih cipela će vam sigurno odgovarati.

slika11.jpg1 Modna opsesija dana: Cipele Gianmarco Lorenzi

Dva modela Gianmarco Lorenzi sjajnih cipela

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić– Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu.

Editors choice