Manish Arora je indijski modni brend čiji je osnivač kreativni modni dizajner Maniš Arora (Manish Arora). Njegove vrlo interesantne kreacije su zavladale modnim svetom. Jedna od Manish Arora kolekcija bila je predstavljena 2000. godine na Indian Fashion Week-u. Nakon toga javnost se zainteresovala za ovaj brend, te su tako sada Manish Arora kreacije vrlo popularne i na ostalim fešn vikovima, naročito na londonskom.

Danas vam predstavljamo predivan zlatan kaiš Manish Arora sa crnim detaljima. On odlično naglašava struk, pa je zbog toga omiljen među ženama. Kombinacija crne i zlatne boje predstavlja simbol luksuza i prefinjenosti. Detalji od crne kože i cirkona na ovom zlatnom kaišu, čija je cena 406 dolara, izgledaju očaravajuće.

slika12.jpg2 Modna opsesija dana: Kaiš Manish Arora

Kaiš Manish Arora


Aleksandra Grujić– Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu.

 

 

Editors choice