Tykafurlux je ukrajinski modni brend koji se bavi proizvodnjom elegantnih krznenih odevnih predmeta i aksesoara.

Danas vam predstavljamo očaravajući krzneni komplet sa potpisom Tykafurlux. Bunda i tašna su istog, inače zaista predivnog, dizajna. Ukrašene su vodoravnim zlatnim trakama, a bunda je strukirana zlatnim kaišem. Celokupni belo-zlatni stajling izgleda fenomenalno. Krzno je kvalitetno, lepo i mekano.

Kako da ga nosite: ovaj komplet možete da kombinujete uz najrazličitiju garderobu. Ono što naglašavamo kao važan detalj jesu čizme. Uz ovakav krzneni komplet, predlažemo vam tri opcije: čisto bele, čisto zlatne ili pak čizme u kombinaciji bele i zlatne boje. Pritom bi idealno bilo da čizme imaju bele krznene detalje.

01 Krzno  Tykafurlux Modna opsesija dana: Krzneni komplet Tykafurlux

Veličanstveni krzneni komplet sa potpisom Tykafurlux

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Editors choice