Love Lemonade je brend čiji je osnivač Kejti Prajs (Katie Price). Ona je poslovna žena, književnica, model i televizijska ličnost. U okviru Love Lemonade brenda nalaze se aksesoari okupani kristalima. Cipele, tašne, nakit, kao i aksesoari za kosu, čine paletu Love Lemonade proizvoda.

Danas vam predstavljamo prelepe minđuše ovog brenda. Minđuše u obliku suze posute su divnim zlatnim i bronzanim kristalima i odličan su aksesoar za svečane prilike.

slika119.jpg19 Modna opsesija dana: Minđuše Love Lemonade

Elegantne minđuše brenda Love Lemonade

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić– Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu.

 

Editors choice