Jedan od najluksuznijih brendova koji se bavi proizvodnjom glamuroznog nakita svakako je portugalski brend Gil Sousa. Nakit ovog brenda obiluje raznobojnim kristalima, dijamantima i ostalim dragim kamenjem.

Danas vam predstavljamo prstenje sa potpisom Gil Sousa. Ono je elegantno i luksuzno, baš kako dolikuje svim proizvodima ovog brenda. Prstenje koje vam predstavljamo veoma je slično, čak naizgled i jednako. Međutim, ono što ih razlikuje jeste veličina i broj dragog kamenja, kao i širina samog prstenja.

Kako da ih nosite: ovo prstenje je veoma glamurozno, te vam stoga preporučujemo jednako glamuroznu ogrlicu i minđuše. Isto tako, savetujemo vam da ne preterate sa količinom svetlucajućeg nakita jer će takav izgled biti prenapadan. Dozvoljeno je da ogrlica bude široka i dominantna, ali zato odaberite minđuše koje neće biti tako upadljive.

Prstenje Gil Sousa Modna opsesija dana: Prstenje Gil Sousa

Predivno prstenje Gil Sousa

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Editors choice